top of page

7 nutsturen Jørpeland rundt, en våt og utfordrende tur for et 90 talls deltakere - oppdatert med resultatliste

Oppdatert: 8. apr.


Gråvær og senere regn møtte årets deltakere Jørpeland rundt. Noen startet kvelden før kl 23 som trening til Sandnes ultra.


RESULTATLISTE - SE NEDERST I SAKEN

Mens hvite joggesko enda holdt seg hvite tok vi oppstilling hvor det virkelig gikk oppover ut i det grønne element hvor motorisert transport hadde herjet litt med underlaget


Ryfylke, Jørpeland og omegn er omfattet med en enorm løpsinteresse. Alle som kan løpe + noen til løper og hele bygda støtter opp med heiarop langs løypa.


Ryfylkets mediehus glimret med sitt fravær ved start så vel som ute i løypene. Imidlertid, nå forlot vi åstedet tidlig denne gang for å også rekke KM terrengløp i Njåskogen...så kanskje noen dukket opp ved mål i Rosehagen?


Viderekomne løpere i fri utfoldelse i guds frie natur. Berre lækkert.


Mens orienteringsløpere gjerne kler seg i høye knestrømper eller til og med langbukse er hardhausene fra Ryfylke ikke spesielt redd for oppskrapede legger når stedvis sølete løyper og til og med snø muligens påtreffes på de høyeste nutene


Nr 2 og 3 fra start, den ene nominert på Spirit 1.lag som om 4 uker løper for opprykk elite kl. i Holmenkollstafetten. Tredjemann har også opplevet stor fremgang på bane intervaller hver tirsdag på Jørpelands nye friidrettsanlegg, han er uttatt på Spirits 2.lag.


Vi snakker om Ingar Årvik. Han er tildelt en nøkkelrolle i årets stafett. Etter våre beregninger vil han kunne få stafettpinnen likt med GTIs 1.lag etter 14.etappe med veksling utfor Bisletts "world record track". Mens begge Stavangerlagenes tilhengere venter spent på den mulige duell om hvem som har fylkets nestbeste breddelag for menn, har han også en annen duell å kjempe for. Juniorlaget løp i fjor etappen på 1.21, budsjettet er satt til 1.41, kanskje vinner han prisen til den løper som plukker mest sekunder på lagets budsjett.


Budsjettet fremlegges på Lorry etter ferdig løpt 15 etapper


Jørpeland rundts suverene vinner i 2022 og 2023 Henning Tjøstheim løp en overbevisende 4. etappe under fjorårets Holmenkollstafett og ville vært et sterkt kort også til årets stafett. Han er imidlertid blant de mange som har unnskyldning god nok for å ikke bli med i år, han er nemlig opptatt i konfirmasjon
303 visninger

1件のコメント


Frode Risa
Frode Risa
4月08日

Takk for at du stiller opp å skriver om 7-nuts turen vår, Ingen andre medier dukket opp denne dagen, ikke i ved målgang i Rosehagen heller.... Mvh Frode Vadla Risa, Sjeriff ;-)

いいね!
bottom of page