top of page

Alle dager trening - unge og voksne, alle nivåer - for en herlig dag ved Mosvatnet
Om forrige trening var hard, da holdt vi igjen, om ikke gønnes det på i serier bakke intervall


Enda en liten oppfordring til å stikke innom et par av nyhetssidenes artikler nedenfor hvor vi har lagt ut lenke adresse for direkte inngang til webshop.


FRIST FOR BESTILLING KLUBBKLÆR IMORGEN SØNDAG 12.DESEMBERUngdommene i Team ALBERT er i ferd med å finne tonen med nye treningsvenner. Denne lørdagen fikk vi også besøk av noen solide mellomdistanse kvinner fra 5 forskjellige klubberTo av Spirits deltakere i norske friidrettsmesterskap på seniornivå i 2021. Ikke helt der oppe ennå, men for noen er det absolutt viktigste å delta når sjanser byr segFriidrettstrener og tidligere NM gullvinner klasse menn senior i triatlon Jan-Morten Ra iferd med å bygge opp en gruppe unge triatlonutøvere. Silje Milenkovic 17 år er en av disse unge som har fremtiden foran seg. Silje som vi her ser foran fortjener ekstra oppmerksomhet fordi hun faktisk greier noe de færreste i Spirit greier:


Møte til fellestrening tre ganger i uka uansett om vi trener rundt Vannassen, rundt løpebanen i Sandneshallen eller bakke intervall ved Mosvannet


FOTO: Det er mamma'n til Silje som har tatt alle bilder i saken publisert

163 visninger

Comments


bottom of page