top of page

Bursdagsselskap på 5 års dagen for oppstart ungdomsgruppe i Spirit


Kaken fra Våland og Ingrids lapper ble helt oppspist da unge aktive og støtteapparat møttes etter trening i Sandneshallen torsdag

Et tilbakeblikk i anledning bursdagsmarkeringen som det egentlig ikke ble tid til i går. Bildet fra oppstart innendørs trening for tre år siden. En har sluttet, en måtte følge sine foreldre for ny jobb i Rio de Janeiro, alle øvrige var på plass for 5 års markeringen torsdag


Tidligere nestleder i styret og fortsatt meget habil ultraløper Gunnar Aarseth holder en kort orientering om vår fine kontakt med Grieg Seafood som har sponset ungdomsgruppa med noen tusenlapper. Dagens nyhet var at han kunne fortelle om avtale forlengelse som ledet til at ungdommene selv skulle få bestemme hva prosjekt pengene skulle brukes til


Nederst rundt bordet sitter Randi Hope som var den som rullet igang prosjektet ved at hun i over ett år i forkant meldte til klubbledelsen at hun var farmor til noen ivrige gutter som hun gjerne ønsket vi skulle se på for en treningsøkt

Enda litt tilbake i tid til 14.februar 2019. Dennis Ravndal og Magnus Hope har nettopp levert sitt første løp innendørs og entusiastiske foreldre står klar for å gratulere.


Samme dag fikk også våre aller yngste prøve seg Thimon 9 år og Lucas 10 år. Stevnene kom så tidlig at vi fortsatt ikke hadde rukket å få kjøpt oss klubbtøy


Litt over ett år senere 30.4.2020. Klubbens hovedtrener Einar ledet fortsatt torsdagens felles trening men nye trenerkrefter kom etterhvert til.

Vi er i det krevende år 2020 med korona restriksjoner men inspirert bl.a. av Zerei Mezngi ble det trent til den store gullmedalje.

Her er Zerei i ferd med å ta med seg gruppa på halvparten av sin 45min lange oppvarming & drillfase før hver eneste intervalltrening.

Å få impulser fra EM sølvvinner og 5 dobbel NM gullvinner på 10.000m samt Europas beste gateløper (10km og halvmaraton) i 2021 Zerei Kbrom Mezngi har vært fint men fedres bidrag på så vel strukturert trenersystematikk som all logistikk er hva som gjør prosjektet homogent.


Zerei skal forøvrig i helgen ut i en meget spennende løpsduell idet han sammen med Sondre Nordstad Moen skal løpe Fukuoka Maraton på samme dato som Sondre for seks år siden løp inn til Europarekord 2.05.48 på maraton. For ett år siden løp Zerei på 2.07.10 i Valencia


Sondre løp i 2019 Valencia på 2.06.16 men har ikke siden vært i nærheten rekordløpet i 2017.

Magnus Bøen Hope og Dennis Kvame Ravndal hadde i fjor en kjempesesong med bl.a. helt suverent NM gull på 4x1500m i klasse menn junior og hvor de forøvrig bidro sterkt til 2.plass i Holmenkollstafettens juniorklasse.


Vårt bilde er fra fjorårets NM terrengløp lang løype hvor Dennis Ravndal tok G15 UM bronse med tiden 12.48 mens Magnus Bøen Hope med tiden 12.44 ble nr 5 i klasse G16.


SESONGEN 2023

Melodie Holgersen (12 år) løper inn til KM gull 600m på Ålgård 10.juni og nylig deltok hun i sitt første bli kjent treff for neste års Lerøy lekene.


Mestvinnende blant ungdomsgruppas yngste ble 11 år gamle Oscar Bueno. Frem til siste konkurranse 1.plass i samtlige løp med unntak første innendørsstevne hvor han misforstod og spurtet i mål etter to istedet for etter tre runder

Christopher Bøen Hope også han 11 år vil nok savne sin treningsvenn Oscar som ikke hadde noe annet valg enn å måtte følge sine foreldres lengre prosjektopphold i Rio de Janeiro. Og selvfølgelig har han løpt mye siden han dro den 8.oktober, og selvfølgelig i Spirit oransje.

Ikke alle i gruppa har hatt en fullgod sesong, noen har nesten ikke kunnet konkurrere i det hele tatt. Lucas Bøen Hope nr 4 fra venstre har imidlertid truffet bra og hatt en jevn og flott utvikling. Lucas ser frem til å løpe 3000m i Spirits innendørsstevne den 28.12.


(Påmelding ISONEN)

FOTO: Arne Dag Myking


For Dennis Kvame Ravndal og hans personlige trener Ansgar Ravndal har det meste gått på skinner i år. Selv om Ullensaker Kisa guru Hans Jørgen Borgen valgte å være uenig med oss i at Dennis sin 1.etappe på Bislett var et løp tilsvarende 3.56-3.57 på 1500m slo Dennis kraftig tilbake i junior NM på Sandnes stadion samt under UM på Fana hvor han løp fra samtlige av sine konkurrenter på 3000 og G16 UM gull på sin for året nest beste tid 8.39.53 (SB 8.37.13).


Vi avslutter vår kavalkade med et sitat fra Kondis sin rapport fra UM gull løpet til Dennis:


"I kamp mot Jølsters Åsmund Sunde Førde som står med 1.56.02 på 800m og 3.53.58 på 1500m tok Dennis Ravndal føringen fra start, holdt seg i front til siste 200m da han lett spurtet fra sin argeste konkurrent. Leverte et utmerket progressivt gjennomført løp med 2.46 på siste 1000".

Sportslig utvalgs Gunnar Aarseth sa seg meget fornøyd med trenere, støtteapparat og alle unge aktives fremragende innsats og gode varemerkebygging.


RAPPORT SLUTT. GOD HELG!

124 visninger

コメント


bottom of page