top of page

Dag Einar Bøtun tildelt pris på årets trenerseminar & friidrettsgalla

Oppdatert: 16. nov. 2022


Årets arrangement utenfor bane - Mensen Ernst Minneløp arrangert av IL Modig.I studietiden i Stavanger og Oslo var Dag Einar Bøtun som aktiv medlem i Spirit men det er i egenskap av hans mangeårige innsats for friidretten i sitt lokalmiljø i Fresvik han sist lørdag fikk sin velfortjente anerkjennelse. FOTO: Friidrett.no


Alle vi i Spirit som kjenner Dag Einar ønsker med dette å formidle vår varmeste gratulasjon med hedersprisen.Vi har hatt gleden å besøke dette helt spesielle arrangement for tre år siden og ble kolossalt imponert over Dag Einars lederegenskaper


Kriteriene for prisen: Årets arrangement utenfor bane har utmerket seg som et arrangement der arrangøren har klart å legge forholdene godt til rette for både utøvere, publikum og andre interessenter. Andre momenter som også vurderes ved tildelingen er:

  • Sikkerhet og risikovurdering.

  • Miljøhensyn.

  • Godt tilrettelagt for barn og ungdom, og generelt mangfold i deltakelsen.

  • Profilering og markedsføring.

  • Særegenhet og originalitet.


Juryens begrunnelse: Dette særegne arrangementet, med røtter tilbake til 80-tallet, er vel så populært blant deltakere som publikum. Her finnes tilbud til alle aldersklasser og et godt tilrettelagt alternativ for rullestolbrukere. Med løpstraséer i spektakulære omgivelser evner arrangøren ikke bare å gi deltakere og publikum en unik opplevelse, men også via sin kreative profilering Og å synliggjøre en av Norges første og største langdistanseløpere og hans bragder i livet. I år ble løpet arrangert for 36. året på rad, og etter tradisjonell kransnedleggelse ved minnesteinen kunne deltakerne igjen hylle løperkongen i dette originale minneløpet.

Årets arrangement utenfor bane går til Mensen Ernst Minneløp arrangert av IL Modig.Da vi nylig gjorde en oppdatering av klubbrekorder for Holmenkollstafettens 15 etapper vil noen huske at Dag Einar fortsatt holder klubbrekord på 7.etappe 1790m opp til Besserud og at han står med delt bestetid også på 6.etappe de 1240m fra Vinderen st. til Slemdal skole.


Dag Einar løp nær 56 km i det aller første Wings for life World run i Stvgr i 2014, nest lengst blant alle startende før arrangørbil nådde ham igjen.


Men Dag Einar var heller ingen sinke på kortere løp og holder fortsatt klubbrekord på 800m innendørs med 2.00.08 foran Håvard Lalit Øglænds 2.00.12.Så plukket vi en notis fra Sogn Avis den 19.september i år som i overskrift skriver:

"Dag Einar Bøtun er blant ti som kjemper om tittelen årets unge bonde"


Ved siden av gårdsdriften som går på dyrking frukt og bær går det i sauehold. I tillegg tilbys heftige fjellturer og leser du nedenstående hjemmeside kan du lese mer om familieforetaket

389 visninger

Comments


bottom of page