top of page

Friidrettsnytt i nord og nå terminfestet: 1500+400 på Tau lørdag, 5000m og sprint 30.6.(stadion)

Stavanger dame Mari Arnestad (1.plass) og Nils Haktor Bua har igjen levert gode 10km løp

Mari Arnestad med Club Solo som trofast hovedsponsor tar plass på pallen i nær samtlige løp hun deltar i. Steikende varmt onsdag da Bruløpet på Stord ble avviklet for 16.gang med

106 fullførende (deltakerrekord). Mari vant 10km med tiden 39.21

HIL løper Morten Gjendem vant herreklassen med tid 33.33 med Stord løper Vegard Havn på 2.plass med 34.39. Nils Haktor Bua (5.plass) og Jonas Listøl (7.plass) begge Spirit samt Bjørn Kåre Høie fra Norsea b.i.l. på 9.plass

GODT MELLOMDISTANSE NIVÅ I VESTLAND (HORDALAND) PÅ HERRESIDEN.....

Hele 9 løpere fra klubber i og rundt Bergen løp 1500m under 4.00 på Fana stadion onsdag

Etter glimrende fartsholder løping de første to runder av forrige ukes 3000m på Fana stadion overtok Mats Hauge hare jobbingen på neste to runder før Spirits Zerei dro videre til 600m av løpet gjenstod og Marius Vedvik kunne løpe forbi og vinne løpet

Onsdag var drajobbene byttet om. Marius Vedvik satte fart fra 800 til 1100m hvoretter HIL og Gular løper Mats Hauge fra Haugesund satte norsk årsbeste på 1500m med en tid ikke langt fra pers på lavt 3.45

Kondis har laget flott stevnerapport - Arrangør: Gneist og Gular

NYE LOKALE STEVNER NETTOPP APPROBERT:

Sommerstevnet på Bislett (Boysen Memorial) er tilnærmet fullbooket. Det er noe av grunnen til at det er fremmet ønske om å forsøke NM krav i ad hoc berammet stevne med Skjalg som arrangør

Ved å google "Terminliste hele landet friidrett" vil man få full oversikt over alle approberte stevner for sommer og høst 2020

Skjalg Sommerstevne 5000m 30.6.

Spirit 1500 invitasjonsløp Tau 20.6.

I tillegg til 1500m med start kl 1200 vil det senere i stevnet ble avviklet 400m. Stevnet var i utgangspunktet approbert som et Spirit klubbstevne men gjesteløpere er velkommen til å delta. Manuell tidtaking

Christina Toogood dokumenterte fin form da hun onsdag vant 1500m under HILs kretsstevne med tiden 4.31.00. Unge Vilde Våge Henriksen, HIL fulgte tett bak med 4.31.17.

Det var varmt og perfekte vindforhold for sprint i stevnet og en rekke fine resultater finner vi også i de yngre årsklassene. Spesielt er tider oppnådd i kappgang oppsiktsvellende

RESULTATER - Kretsstevne Haugesund 17.6.