top of page

Frivillige til European Team Championship 9-11.august på Sandnes stadion


FOTO: Egil Ø. Nærland, Stavanger Aftenblad


Melder du deg som frivillig, kommer du enda tettere på begivenhetene på Sandnes stadion når Norges superutøvere 9-11.august skal konkurrere blant Europas beste friidrettsnasjoner.


Over 300 har meldt seg klar som frivillig, men fortsatt er det mulighet også for deg å bli med på denne 3 dagers friidrettsfesten på flunke nytt oppgradert anlegg i Sandnes


Du behøver ikke være medlem av en friidrettsklubb for å bli med og på denne lenke adresse kan du melde din interesse


Det er behov for personer som bl.a. har lyst å jobbe med (man velger selv):


* Media

* Kiosk salg

* Tribune vakter

* Hotell verter

* Sjåfører


Daglig leder i Sandnes IL Geir Eikeskog skrev følgende da vi fikk invitasjon til å få bli med:


"Alle frivillige får akkreditering, og derved inngang til arrangementet. Alle frivillige vil få ståplass. Vi vil også ha tilstrekkelig med folk slik at hvis oppgaven man har ikke er direkte knyttet til utsyn over banen, vil man allikevel få med seg rundt 50% av alle øvelser.


Du vil i løpet av mai få info om hva du skal gjøre under mesterskapet. Det planlegges en samling om ettermiddag/kveld den tirsdag 4. juni, der vi ønsker å samle alle de frivillige. Sett av denne datoen i din kalender allerede nå. Under denne samlingen vil du møte de andre som skal bidra, samt at du også vil få mer informasjon om selve mesterskapet og hva som forventes av deg. Mer informasjon om dette treffet kommer etter påske.


Antrekket for de frivillige er nå designet, og under ser du en av variantene.74 visninger

Σχόλια


bottom of page