top of page

HK stafetten - når det viktigste er å delta


Om når du trenger en klubb for utvikling - om helgen hvor klubben forventer at alle bidrar.


Den absolutt viktigste konkurranse for trivsel, miljø og lagbygging, den som alle som søker medlemsskap i løpeklubben Spirit skal sette øverst på neste års prioriteringsliste finner sted i Oslo lørdag 4. mai.

2023 lag kvinner elite som løp 15 etapper 1.31min raskere enn budsjett takket være ypperlig samhold og godt humør.


Lagkaptein Silje Torsvik som ses bak nest ytterst til høyre har nettopp lagt ut en forespørsel

på lukket facebook som innbefatter at vi til neste år stiller med to kvinnelag.


Responsen har vært god, vi tror på at vi pr 31.12. melder på et nytt "runners high" kvinnelag til neste års stafett.


Dem som hadde anledning å ta seg fri fra skole eller jobb rakk å få med seg joggeturen til Frognerparken før fellesmiddagen fredag.Stafettpinnen tyder på at vi ikke anser oss selv altfor profesjonelle idet den improviserte lek med å løpe hurtigere gjennom vekslingsfeltet skulle oppøves


Nest ytterst til venstre m/caps Steven Acarragui som hver uke på lukket facebook sender ut forespørsler om hvem som har tenkt å møte til en eller flere av klubbens fem respektive valg fellestrening.


Mange som ikke har for høye tanker om seg selv bruker å svare på en slik ønsket oversikt over mulig fremmøte. Selvfølgelig ville arbeidet med å snekre sammen Spirits ulike lag vært betydelig enklere dersom absolutt alle - også på herresiden - kunne besvart en tilsvarende facebook forespørsel som den Silje Torsvik la ut tirsdag.


Og dere som forlengst har sluttet å respondere på Facebook må vel utferdige en sms og si jeg er klar - verre er det ikke.Se hvilken konsentrasjon som utvises idet Nina Søndenå har gjort unna Bislettgressets første 120m, løpt ut maratonporten, unnagjort Bislettgt og her er i ferd med å ta fatt på motbakke løpingen de 1130m opp til veksling.


Etter at Andrea hadde levert 1. etappe 18 sek foran budsjett, måtte Nina prøve seg mot et adskillig strammere 2. etappe budsjett. Nina dunket av ytterligere 5 sek i lagsammendraget og jubeldagen kunne fortsette....


Menn veteran, de tøffeste, dem med kanskje de største ambisjoner av dem alle. I 2022 var vi 6 sek for sent i mål til å vinne, i år kun 2 sek fra seier. Undheim har tidligere vunnet klassen, vi kan da ikke være dårligere eller?


Lagets ambisjon er å stille


1 lag kvinner elite

1 lag kvinner senior

1 lag menn junior

1 lag menn senior

1 lag menn veteran


Så vil oppslutning utover våren avgjøre hvorvidt vi sender ytterligere lag


111 visninger

Comments


bottom of page