top of page

Holmenkollstafetten for 3724 påmeldte lag - opp mot 56.000 etapper skal løpes


Imorgen vil noen av Spirits 90 løpere i Holmenkollstafetten teste vekslingsegenskaper og fart når seniorklassene sendes i vei kl 1930 i Ålgårdstafetten.


Holmenkollstafetten er landets klart største idrettsarrangement, det uoffisielle bredde NM innen løping for klubber på alle nivå. Litt alvor men mest moro, spesielt etterpåBlant friidrettsklubbene er Spirit størst i Rogaland med 6 påmeldte lag mot 5 i fjor. GTI nest størst med 3 lag i klasse menn senior + 2 lag kvinner senior. Også Bjerkreim stiller med 2 lag i kvinner senior + 1 lag i menn senior. I tillegg stiller Rogaland med flere lag i mix og bedrifts klasser noe som gjør Holmenkollstafetten til en av årets virkelige løperhøydepunkt.


Laguttak (Spirit) og romfordeling på hotell er tilnærmet klar og vil bli publisert i neste uke.


Våre lag starter som følger:


kl 14.00 kvinner elite (klasse F6)

kl 14.20 menn junior (F3), menn senior 1.lag og 2.lag (F2) og menn superveteran (F5)

kl 14.25 menn veteran (F4)


Bjerkreim og GTI's lag i klasse F7 kvinner senior har start kl 14.07


Menn elite klasse F1 - har start kl 14.15


I klasse A1 "Andre lag mix flertall menn" er foreløpig hele 2142 lag påmeldtHele 8 av 15 på Spirits 1.lag er byttet ut med forsterkninger i foreløpig laguttak. Forhåpentlig vil dermed laget være betraktelig styrket. Men det er to av Spirits øvrige lag vi mest tror skal ta en klasse seier i årets stafett?Så poserer vi litt i Frognerparken. FOTO: Rune Eie

201 visninger

Comments


bottom of page