top of page

Kristian Ulriksen klar for banketten og Hoka Solastranden løp 13.januar


En av norsk friidretts største friidrett kjendiser Kristian Ulriksen, ass. maestro fra NRK podcast "I det lange løp" kommer til Sola under 2024 gateløp sesongåpning

Som research journalist og meget habil maratonløper har Kristian Ulriksen skaffet seg en unik kompetanse ute i den store friidrettsverden. I Australia er det pt kun Jakob Ingebrigtsen som er mer kjent blant norske utøvere, ledere og trenere enn unge Ulriksen.

Pt. er Kristian i ferd med å gjennomføre siste forberedelser til sesongens hovedmål Valencia maraton søndag 3.desember hvor han er på startlista sammen med en stor kontigent norske løpere.

Kompanjong Jann Post som var tilstede da Jakob Ingebrigtsen 20.mai 2020 løp inn til norsk gateløp rekord på 5km er ikke invitert denne gang. I stedet er det Kristian Ulriksen som vil føye seg inn i rekken av kjendiser som tidligere har besøkt Solastranden.


Sondre Nordstad Moen holdt karrierens aller første foredrag på Sola Strandhotell som første mann ut. Senere fulgte vi opp med Henrik Ingebrigtsen og Kjell Vigestad i Kondis. Ved årets bankett kunne vi stolt presentere Finn Kollstad (Fhv leder NFIF rekrutteringslandslag, trener og leder i Kristiansand Løpeklubb og løpsleder for Sommerløpet med 2500-3000 deltakere). I tillegg krydret med tankefullt foredrag av Rune Bjerga.

Vår bildeserie er hentet fra NM 2021 i Kristiansand samt her under fjorårets Stjørdal NM som ble arrangert på sist sommers absolutt varmeste sommerdag. Det var her Oda Lundeby på hjemmebane løp 10.000m på 40.08.78 og således ble sterkt preget av varmen. Oda har etter dette opplevet stor fremgang og løp 10km under et kjølig Hytteplanmila på 36.09.


Vi kunne ikke unngå å ta med Oda her ettersom det trolig i kommende helgs riksdekkende papiraviser på magasindel kommer en Oda reportasje om hennes store fremganger i Spirit


Ellers strømmer det på med påmeldinger til nevnte Spirit løp 13.januar. Før anslagsvis 60-70 ytterligere Spirit medlemmer melder seg på har antall påmeldte passert 800.


INFO / PÅMELDING:


972 visninger

Comments


bottom of page