- Torsdag 27.12. - Sandneshallen stenger kl 15

- Torsdag 27.12. - Spirit trening fra kl 1230 - 13 åringer og yngre. 15+ / voksne fra kl 1330

- Julaften 24.12. - 252 løper "Team Ryfylke Juleløp" rundt Stokkavannet. Løpet er utsolgt

- Torsdag 20.12. - Pål I: fra 47.10 Solastrandens 10km til juleløpmester 2018 i Sandneshallen

Julaften kl 09: Håvard Øglænd på plass på Sola for å løpe bakke intervall i perfekt stigning for mellomdistanse løpere. 5-6 grader lett oppover, nøyaktig 200m oppmålt, på 33-34 tallet

Seriøst satsende utøvere løper to økter daglig - året rundt.

JULELØP STORE STOKKAVANNET

2017: Del av arrangementskomité "Team Ryfylke" med primus motor Ivar Kloster med rød joggesko og mørkerød gløgg i bakgrunnen. Ivar melder at løpet forlengst er utsolgt. Antall påmeldte løpere julaften i fjor (70) økt til 252 i år.

For dem som har tenkt å komme ut og heie, er start og mål (bildet under) ved utgangen Missisippi-skogen dvs følge stien ned fra Tasta - nedover fra det store nye veianlegget

INVITASJONEN: (noe er tatt ut)

Da nærmer det seg jul igjen. Team Ryfylke invitere til Juleløpet 2018. Omvent jaktstart med start kl 11:00 på julaften for dem som løper på 40min. Alle kommer da inn kl 11:40 uansett form:) Om du løper på 30-40-50 min spiller ingen rolle. Kom om bli med på en fysisk start på julefeiringen. Frivillig deltaker avgift på 50 kr i år som vi ønsker at dere gir til Stiftelsen Varmestuens Venner. Dette bidraget gir dere til dem direkte på VIPPS 87552. Vi håper og slå deltaker rekorden på 90 deltakere fra 2017 i år. Kom og bli med!

Einar, Guppi, Atle, Sara, Jan-Morten, Svein Ove og Tor blant deltakere / støtteapparat 2018

Pål Isaksen er midt i skiktet av mosjonsløpere som utgjør den store bredde i Spirit friidrett. Klubbens faste torsdagsintervall 2x8x400 med tradisjonell julekonkurranse innlagt i treningen

Pål ble årets vinner av samme konkurranse som Lars-Ivar vant i fjor.

En pose jule clementiner i premie til vinneren. Søte julekaker i trøstepremie til alle som ikke nådde opp om 1.plassen.

Konkurranse konsept (meget uhøytidelig): Intervalldrag nr 15 og 16 idealtid. Løp eget riktige idealtempo i nærmest mulig lik fart uten høylytt sekundering = årets vinner.

Fra kl 16 løp de helt unge (5 unge super ivrige gutter) samme økt som da de første gang for 4 uker siden - forventningsfulle møtte i Sandneshallen. Her ble alle vinnere, clementiner alle