top of page

Lavterskel gruppa"Grødem Runners" introduserer "for folk flest" tilbudet Tungenes-Randabergfjellet


20.juni kl 12: Tungenes-Randabergfjellet - 3,4km lavterskel mosjonsløp + Barneløp


Grødem Runners er en uavhengig frivillig lavterskel gruppe som 1-2 g. i uka møtes til felles joggeturer rundt om i "den grønne landsbyen" RandabergDet hyggelige når ildsjeler på frivillig basis inviterer til sosial aktivitet ute, er at oppslutningen fort tar helt av dersom lavterskel prinsippet holdes og konkurranse elementet tones ned. Og etter noe tids fellestrening er det ikke til å unngå at man faktisk blir rimelig sprek og slik sette seg mål om kanskje også våge å ta på et startnummer


HER INNBYDELSE:


Randabergfjellet Opp - et løp for folk flest! 20. juni 2021 kl. 12:00


Start ved Tungenes fyr og målgang oppe på toppen av Randabergfjellet, totalt 3,4km.

Medalje til alle som fullfører. Premier til de 3 raskeste i kvinneklassen og de 3 raskeste i herreklassen.

Det blir også loddet ut premier på startnummer slik at alle har mulighet til å få med seg en gevinst, uansett nivå. Premieutdeling foregår i målområdet fra kl. 13:00.


For mere informasjon se randabergfjelletopp.grodemrunners.no

Randabergfjellet Rundt - Barneløp 0,65km - 20. juni 2021 kl. 13:30

Ingen påmelding kreves
Randabergfjellet Opp


Strekningen til Randabergfjellet opp fra Tungenes fyr er en løype for folk flest. Det er en tøff løype, som de fleste likevel kan klare å gjennomføre. Starten går mellom kafeen og fyrvokterboligen på Jærens nordspiss. Tungenes fyr er uansett vær og vind verdt et besøk. Det er sjeldent vindstille og i kombinasjon med sjø og berg er det en perfekt plass for å starte et løp.

http://www.grodemrunners.no/ Randabergfjellet i bakgrunnen, her noen av initiativtakerne


Etter to års virke er et 90 talls medlemmer tilsuttet interesse organisasjonen Grødem runners I tett samarbeid med kommunen og landsbyforeningen i Randaberg, har tanken om kanskje påny gjøre bygda kjent gjennom nye arrangement - nå meldt seg.Aldri langt unna begivenhetenes sentrum finner man en annen ildsjel og igangsetter. Vi har vel alle sett ham i kulissene, enten som sprek maratonløper, når han inviterer til nyskapende shows på strand terrassen Viste Hotel i Randaverg Arena eller i forbindelse med avvikling av regionale løpsarrangement.


PS Selskapsutleie og Per Erik Haga med utstillingslokaler på Randabergsletta er selvfølgelig på plass også denne gang, når det planlegges for god lørdagsunderholdning som vorspiel og løp dagen derpå.

Arkivfoto fra ett av årene i "Landsbytrippelen" Randaberg med Olav Nybø / Erik Henningsen som initiativtakere, senere i tett samarbeid med Spirit friidrett (løp) og sykkelklubber (sykkel). Løpedelen inneholdt tilbud for barn og skoleungdom samt 10km og halvmaraton for voksne rundt om i den "grønne landsbyen"

Bokn, Boknafjorden og Tungenes i bakgrunnen når deler av Grødem Runners hviler et stykke opp mot Randabergfjellet

223 visninger

Comments


bottom of page