top of page

Maratonløper med perfekt forberedelse og gjennomføring. Stig Fjelldahl 5.plass på norsk veteranstatistikk klasse 50-54 år


Med 3.05.06 på European Masters Athletics Championships avslutningsdag 23.mars i polske Torun inntar 52 år gamle Stig Fjelldahl 5.plass på foreløpig norsk veteranstatistikk


En beskjeden Stig melder følgende fra Polen: "Målet er som alltid å forsøke på under 3t. og har fått trent meget bra hele det siste året med både ganske mange langturer, intervaller og terskeløkter. Fikk også roet gradvis ned siste 14 dagene med økter hver dag men redusert mengde.


På løpet følte jeg ganske raskt at 4:15 per km var hardt. Og vet at skal det gå på under 3t må jeg helst bremse litt "hele" tiden for at det ikke skal gå fortere enn 4:15. Ble imidletid litt overrasket over at jeg lå noen sekunder foran skjema halvveis, og følte meg fresh. Men når de slake bakkene og motvinden kom igjen på runde 2 så var det litt for hardt. Da tapte jeg 10-15 sek per km en del km, før jeg klarte å øke igjen de siste km før mål. Hadde likevel følelsen at jeg kunne springe omtrent så fort jeg kunne hele løpet. Det gikk bare ikke raskt nok. Mangler sikkert litt fartstrening. Kjekt arrangement."80 visninger

Comments


bottom of page