top of page

"Melli" og Thimon klar for å spise kirsebær med landets største løper talenter


Melodie Holgersen i tet foran Gjesdals Ella Skurve Fjeldsbø under KM 600 for jenter 11-12år på Ålgård i juni. Sammen med Thimon Ravndal er hun klar for å representere Rogaland neste år når Lerøy lekene arrangeres her på Gjesdals flotte anlegg for friidrett


Melodie elsker å løpe over alt på jord og har drevet med systematisk løping fra hun var 6-7år gammel. I år 12 år gammel har hun gjennomført sin 3.sesong i Spirits gruppe ekstraordinært treningsvillige unge som hver torsdag fra kl 1530-1700 har fellestrening i Sandneshallen.

Det er pappa Atle som holder i det meste av treningen. Med ambisjoner som det tilligger å melde seg inn i Spirit er laktat måleutstyr forlengst kjøpt inn, for å holde kontroll med at det ikke løpes over terskel.

Melodies trening er volumbasert og uten noe som helst direkte hurtighetstrening stilte hun opp på 600m i KM hvor det gikk over all forventning da hun fikk møte Gjesdals kompetente større jentegruppe i alderen 12-14 år. Så langt har vi vært heldige å unngått skader.

Sammen med Melodie vil Rogaland til neste års Lerøy stille med Gjesdals super jente Agate Espevik Thorsen som suverent topper Norgesstatistikk jenter 13år på såvel 600m som 1500m med hhv 1.39.08 og 4.44.14.


Sistnevnte tid er faktisk under NM krav til et NM hun er ett år for ung til å kunne delta i.


Og andre kretser vil få utfordringer så det holder i klasse 13-14 idet en av Europas ledende 12 åringer Othelie Stave-Wigene fra Haugesund IL etter alt å dømme også stiller til start.


På årets norske gateløpstatistikk på 5km for kvinner senior inntar 12 år gamle Othelia faktisk en 13.plass med vanvittig sterke 16.39!

Nå vet vi ikke om Melodie får med seg første "Bli kjent" samling i Sandneshallen neste helg medmindre samlingen gir fritak for Arboret Trimmens løp nr 2 som går samme ettermiddag. Melodie har nemlig bestemt seg for å delta i denne karusellen bestående av tre løp og hvor hun startet opp med å løpe kortløypa på 2,7km på 10.33 (nettotid målt med egen klokke).


INNBYDELSE OG PÅMELDING BLI KJENT SAMLING FOR JENTER/GUTTER F.2010 OG 2011

Thimon Ravndal 13 år er også aktuell å representere Rogaland i neste års kretskamp i Lerøy lekene. Han håper å rekke deltakelse i noen av neste års innendørsstevner som CoopJærcup 18.januar, KM innendørs i Haugesund 4.februar samt Sørvestmesterskapet 24.og 25.februar.

Også Thimon som er lillebror til Dennis Ravndal årets G16 UM gull vinner på 3000m (8.39.53) er meget seriøs i sin trening som ledes av pappa Ansgar Ravndal.23.november 2018 leser vi fra vår logg en melding fra klubbens Ryfylke kontakt Rune Eie at pappa Ansgar Ravndal hadde gående på hjemmebane to ambisjonsrike gutter som kanskje kunne være interessert å ta seg til byen for en Spirit treningsøkt i Sandneshallen.


6 dager senere den 29.november 2018 var Spirit ungdomsgruppe etablert. Guttene likte seg så godt på første trening at de har fortsatt å ta turen hver torsdag fra Tau til Sandneshallen


Torsdag 30.november kan vi markere at det er fem år siden vi startet samt at vi er igang med å forberede 6.sesong med ungdomsfriidrett i Spirit. Vi tar gjerne med kake samt den sorte loggboka til trener Einar som forteller om rundetider på den aller første trening

Med til historien om oppstart ungdomsgruppe i Spirit hører med historien om en av byens sprekeste bestemødre Randi Hope, ex turløper venn da v ledet Gla'trimmen.


Randi kontaktet oss flere ganger om vi virkelig ikke hadde noe for de yngste, før vi da høsten 2018 bøyde av og sa at yes nå har vi noe. Lucas som vi her ser løpe foran var den gang 9 år og den foreløpig yngste av barnebarna. Hans eldre bror Magnus var 12. Også et par gutter til slengte seg med og vi var en gruppe.

Lucas Bøen Hope løp inn til en 1.plass og 3.plass på hhv 600 og 1500 under årets Lerøyleker i Byrkjelo. Med 4.32.10 sprang han ned innendørssesongens pers på 1500m med 18,7sek og har hatt en jevn fin utvikling. Til neste år er Lucas 15 og kan konkurrere om en plass på Spirits juniorlag i Holmenkollstafetten + han kan delta i NM og UM terrengløp og på bane hvor han kan løpe for medalje i klasse G15.
196 visninger

Comments


bottom of page