Mosvannsløpet: Magnus forbedret seg fra 12.22 i fjor til 10.44 i år, løpets beste 13-åring

"Du trenger ikke noen råd, du kan jo dette med god løpsgjennomføring" beskjed Magnus Bøen Hope fikk før start onsdag

Bildet viser Magnus løpe 1500m under Mailekene i Haugesund. Han vil helst trene hver dag, skulle gjerne sett at sesongen varte enda lengre

Thimon Ravndal til høyre er 9 år og må - etter Idrettsforbundets barneidrettsbestemmelser - vente enda noen år før det er ok at man tar tiden i konkurranser.

Men, når Thimons eldre bror er helt hekta på løping, da vil så klart også han bli med på løp. Onsdag løp Thimon Mosvannsløpets 3050m i 13-14års klassen og løp stilig i mål på 12.10

Bildet uskarpt i forgrunnen men Spirits fotograf forsøker fokusere på noen av løpets yngste som først passerer etter ca. 500m løping.

I rød Vidar FK drakt delvis skjult bak en voksen m/sort overdel løper 14 år gamle Idar Austbø som ble vinner i klasse G13/14 med tiden 10.14.

Like bak Idar følger to gutter i rødt som de to første blant 15 startende fra den internasjonale skole ISS. Joseph Keating best av disse med tiden 10.25

På resultatliste G13/14 fulgte så på 3.plass Dennis Jepsen, Skjalg med 10.39. Dennis f. 2004 er da 15 år en gang i løpet av 2019.

Etter målpassering i Mosvannsløpet tok vi noen bilder men Magnus var da såpass omtåket at vi istedet plukker enda et arkivbilde fra friidrettsbanen hvor vi forhåpentligvis vil få se mye fin friidrett også kommende år

Med forbehold alder ISS guttene, mener vi Magnus i år ble Mosvannsløpets beste 13 åring

Det går mot høst og det er tid for at også Ørjan Grønnevig løper fort. 3 karer har løpt fortere enn Ørjans 8.44, de deltar alle under VM i friidrett som starter om 9 dager.

3.mann på Mosvannsløpets Adelskalender for nåværende 3050m løype Tom Erling Kårbø løp på 8.33 i 2017. Kårbø som i flere sesonger har løpt 3000m hinder på 8.29 tallet, satte nylig ny hinder pers med en tid på 8.27 tallet.

Dersom Ørjan treffer på løpsgjennomføring tror vi den eneste norskfødte løper fra Rogaland med indivuduelt gull på seniornivå i Nordisk mesterskap terrengløp, kan ha diverse å komme med også denne høsten. Hans 8.44 løp rundt Mosvannet bekrefter at noe er på gang.

Bak Ørjan flotte prestasjoner den fine onsdagskvelden også av Skjalgs løfterike unge løpere

Og også i team Spirit fortsetter fremgangene. Bjørn Sundvor var nok den som overrasket oss mest etter at sesongen har vært litt opp og ned. Onsdag forbedret han sin bestetid fra 10.18 til 10.01 og har dermed bare 5 Spirit løpere foran seg på klubbstatistikken (i løp med oransje)