top of page

Narve Gilje Nordås strålende fornøyd med sine HOKA skovarianter og Hoka Solastranden mot 60% økning


Narve Gilje Nordås skrøt hemningsløst over tidligere og nåværende Hoka sko kolleksjon da han sammen med Ola Korbøl, HOKA Norge deltok under et kundetreff i ny åpnet butikk på Tvedt senteret Forus torsdag.Ola Korbøl fra HOKA's hovedkontor på Hamar er trolig helt i toppen blant landets beste sko selgere i dobbel forstand. Etter å ha løpt siksakk første 3km innestengt fra start i Køben halv (tid 1.10.10) fikk han med 31.18 i Hytteplanmila vist at han til neste års København kan sikte mot 1.08 tallet når traséen flyttes tilbake til sin opprinnelige starttrasé i Parken.


"Vi kan stå foran her" innledet Ola kundetreff sekvensen på Anton Sport avd Forus.....


"Nei nei me kan isje stå" svarte Narve kontant tilbake og etter en kort omkalfatring av hyller og Narves gamle sko kolleksjon var moro showet igang.


Mens Narve fortalte om hvor skeptisk han var opprinnelig til en sko som kun mosjonsløpere brukte, fikk pipa en annen lyd etter en prat med ex VM finalist på 5000m Sindre Buraas. Vi fikk ikke med oss hele presentasjoen men vet om Narves begeistring for Hokas piggsko så vel som mengde og intervallsko.


Vi fikk imidlertid med oss de overveldende tilbakemeldinger fra Kristian Ulriksen og Sindre Buraas i podcasten Breaking marathon Limits som en tid har testet ut HOKA's nye Cielo X1 som kommer for salg i butikkene i februar og som visstnok var det beste de hadde hatt på sine føtter på lang lang tid og som er oppfølgeren til suksess modellen Rocket X


I anledning kundetreffet ble det også snakket om neste løpmønstring HOKA Solastranden halvmaraton 13.jan. hvor antall påmeldte forlengst har passert tidligere rekordoppslutning og hvor foreløpige tall tyder på en deltakervekst på opp mot 60-70%


HOKA og Spirit benyttet anledningen å signere ny forlenget 3-årig hovedsponsor avtale frem til 2027.
313 visninger

Comments


bottom of page