top of page

Randabergfjellet Opp, gateløp i flotte omgivelser fra Tungenes - søndag 18.juni


Løpeklubben Grødem Runners på Randaberg har lansert to virkelige publikumsfavoritter av noen mosjonsløp gjennom PB mila i september og Randabergfjellet opp søndag 18.juni - et lavterskel tilbud for hele familien med sjel og særpreg.Noe av arrangørenes kreativitet er å unngå å på død og liv måtte finne en distanse som gis plass for sammenligninger på diverse statistikker, istedet finne en passende folkelig distanse med en feiende folle folle fart avslutning og med mulighet for bakkerekorder...

Og mens de voksne inntar sine sitteplasser ute i det grønne med en saft, en kopp kaffe eller whatever fra arrangørens telt boder fortsetter man å skyte igang barneløp Randabergfjellet rundt.


Ettersom kun 2% av Spirits store kontingent mosjonsløpere foreløpig har meldt seg klar til et unikt løp har vi bedt løpsleder Alexander Middelthon å sende over en oppdatert liten appell til distribusjon på en godt besøkt nyhetsside friidrettRandabergfjellet Opp 2023

Ekstern

Innboks


Alexander Middleton

tir. 6. juni, 09:58 (for 1 døgn siden)


til meg


Hei,


sender som avtalt litt info rundt Randabergfjellet Opp.


Løpet starter 12:00 ute ved Tungenes fyr, målgang oppe på Randabergfjellet.

Nytt av året er at løypa er kontrollmålt, den måler eksakt 3347 meter.

Premiering til de 3 beste i dame og herreklassen.


Tradisjon tro blir det også egen spurtpris til raskeste mann og kvinne opp siste bakken, også kjent som Hoka Bakken, de får et par med Hoka sko hver levert av Sport1 Randaberg. Hoka Bakken er et strekk på ca. 200 meter som i følge Strava har 11,4% stigning. John Hauge fra podcasten lavterskel har gått hardt ut og lovet ny bakkerekord og seier i bakken i år.


Ved målgang venter medalje til alle, og selvsagt noe leskende fra Vitamin Well.


Grødem Runners ønsker at Randabergfjellet Opp skal være en familiedag i tillegg til en dag for løperne. For å bidra til dette har vi eget barneløp (krever påmelding) som heter Randabergfjellet Rundt. Dette går på turstien oppe på Randabergfjellet og er overkommelig for de fleste.Løpet er for de under 10 år. Alle som deltar på Randabergfjellet Rundt får egen teknisk t-skjorte med Randabergfjellet rundt logo på, samt en egen kul medalje med tilsvarende design som Randabergfjellet Opp.


Fint vær er bestilt, så dermed satser vi på å få satt opp hoppeslott til barna, dette spanderer Grødem Runners, slik at barna kan bruke dette gratis. I tillegg blir det salg av godsaker som popcorn, slush og sukkerspinn. Altså gode muligheter til å fylle energilagrene før de skal ut og løpe. Ellers blir det også åpen kafe i målområdet med salg av pølser, is, kaker, kaffe og brus.


Gode parkeringsmuligheter i området, ved Tungenes, Sandestranden og ved foten av Randabergfjellet.


Påmelding via randabergfjelletopp.no


Mvh.


Alexander Middleton

Grødem Runners


Lars Kristian Bekker har lagt bak seg etablerte løpere fra Sandnes IL, GTI, Spirit og Skjalg

GTIs langsprinter Rasmus Pedersen vinner av bakkeløp prisen under 2021 løpet på sterk tid 34.1. bakkerekord med god margin? Bestetid HOKA bakken i fjor 39.9.


Tar du an John Hauge, den ligger åpen for hogg?

255 visninger

留言


bottom of page