top of page

Sandnes "Vindsprint" tidsskjema og leder drama på kammerset...

Oppdatert: 7. aug. 2023


August måned og endelig klar for mye fin friidrett i ukene som kommer. Sandnes IL først ut i morgen med sitt tradisjonsrike Vindsprint stevne hvor pågang ekstraøvelser har strømmet på


Gjert Ingebrigtsen igjen ekskludert, se nederst i saken


STARTLISTER, TIDSSKJEMA - START 1500M KL 16.35


Påfølgende helg følger Stordleikane og Norgeslekene på Jesseim - fine stevner som normalt samlet store kontingenter deltakere fra klubber i Rogaland


Torsdag 17.august er det duket for tidenes 5000m løpsfelt på Stavanger stadion. Foreløpig 48 påmeldte hvorav GTI og Skjalg begge stiller med 10, Spirit 6 og Sandnes med 4 og hvor 7 deltakere er påmeldt fra lag utenfor Rogaland.


Med 1 uke igjen til påmeldingsfristens utløp og det tradisjonelle rush sene påmeldinger fra kretsens mer etablerte langdistanseløpere, går det mot at øvelsen 5000m vil bli stående som den øvelsen på årets kretsstatistikk som teller flest deltakere med et resultat.


Og mens vi snakker breddefriidrett 2.august forteller GTI's Johannes Økland i pressemelding om 1500 påmeldte til Stavanger Maraton den 26.august og at "det meste tyder på at vi slår den gamle deltakerrekorden fra år 2016 på 2027 deltakere"


Videre forteller Økland i pressemeldingen at nær 10% av deltakerne er bosatt i utlandet hvor det danske reiseselskapet coast2coast kommer med brorparten.


Idet Stavanger Maraton avvikles er så vel junior NM i Sandnes som årets friidretts VM i gang i Budapest. I anledning friidretts VM fortelles fra et møte i Friidettsforbundet sent lørdag iflg. NRK.no den oppsiktsvekkende nyhet at Gjert Ingebrigtsen treneren til en av mesterskapets største norske medaljekandidater ikke får bli en del av den norske VM troppen.VM i friidrett 20-27.august - 27 norske uttatt:

169 visninger

コメント


bottom of page