Skjalgstevne tirsdag: Narve Gilje Nordås 3.49 på 1500m under perfekte forhold - RESULTATLISTE

Oppdatert: 12. jun. 2019

Narve Gilje Nordås solid 1500m debut da han i et veldisponert løp klokket inn på 3.49.64 på Stavanger stadion tirsdag. Også Zerei Mezngi prøvde seg for første gang på 1500 og ble nr 2 med 3.58.66

RESULTATER:

Magnus Bøen Hope - 13år - en av to Spirit deltakere i et stevne som startet med motvind på 100m for sprinterne men som en time senere plutselig ble et stevne med drømmeforhold for rundbaneløping - tilnærmet vindstille og +21.

Magnus er blitt spesialist på å levere gjennomført gode konkurranser. På dette alderstrinn er vi ikke fryktelig opptatt av tider men hørte vel i etterkant at utepers på 600m var forbedret i området 8-10 sekunder.

1.49.36 i debutløp på banen nærmest hjemsted ble en god opplevelse fordi tiden vi logget som innendørs pers var 1.51.06, men mest fordi Magnus fortsetter å levere eksemplarisk god gjennomføring av sine løp.

Bildet over fra KM terrengløp i Egersund 30.mars som endte med KM gull G-13.

1500m menn senior

Narve Gilje Nordås skulle egentlig ha gjort sin 1500m debut sammen med gode norske og utenlandske løpere i Jessheim 1500m "Classics" med 4 stappfulle heat alene i herreklassene. Hans fly imidlertid kansellert, han slapp unna vestlandsværet på Jessheim og fikk istedet et stevne i Stavanger med perfekte forhold, pacemaker og skikkelig kvalitetsfelt

Vi noterte bl.a. Salim Bukari 4.04.01, Simen Bergseth 4.17.58, unge Benjamin Rettore perset med vel 4 sekunder til 4.19.64

Henrik Braune var for mange år siden litt med i Skjalg. Idag kun få sekunder bak tidligere PB på 1500m med tiden 4.54.02

Caser Lye Klausen ble ellers heatvinner klassene gutter 10-14år og vant 14 års klassens 600m 0,58 sek foran Spirit Magnus i mål

Skjalg leverte etter det vi fikk med oss et gjennomført prikkfritt stevne. Synd at ikke hele byen stilte opp, her gikk dere glipp av en kjempemulighet