Spirit 2019 prisvinner Julie Bøtun 2.plass helmaraton Fana lørdag

Oppdatert: 16. feb. 2020

Om to uker løper hun 800 og 1500 i veteran NM, idag varmet hun opp med negativ splitt og over 6 min ny pers på helmaraton

Vår oppfordring: gjør som Julie meld dere på løp, full opp premieskapet med edelt metall !

NYHETER SØNDAG:

- se Spirit nyhetsartikler (egen sak) nedenfor

Under fjorårets innendørs veteran NM tok Julie gull og sølv. Hennes flotte innstilling til dette å stille opp i løp uansett distanselengde eller reiseavstand ledet til at Julie Bøtun fikk Spirit juryens helt spesielle ærespris under klubbens tradisjonelle årets utøver prisutdeling i januar på Sola Strandhotell. Mer jevnere løp enn 16 sekunder negativ splitt vanskelig å oppnå. Plass på pallen og denne gang fin pokal som nest beste kvinne i februar utgaven av Fana Maraton karusell. FOTO: Arrangør Facebook

Julie greier det nesten ingen andre av Spirits medlemmer greier. Hun øver for å konkurrere - og hun konkurrerer. Hele året. Da vanker også fin omtale på hjemmesiden.