top of page

Medlemskontingent utsendt - Spirit løp bekledning - nettbutikken åpnet med bestillingsfrist 12.mars


Medlemskontingent 2023 nå utsendt via Spoortz faktureringssystem. To fakturaer i denne omgang + en ny for 2.del av trenings og aktivitetsavgift kr 300 (friidrett) utsendes tidlig høst.


Medlemmer har i dag ellers blitt orientert via facebook om at Trimtex nettbutikk er åpnet for påfyll nye klær


Kristin Vabø sendte tidlig i morges ut denne meddelelse på lukket facebook for medlemmer:Hei alle sprekinger da er webshopen åpen, og under kommer informasjon:


Hei, Deres nettbutikk er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet. Under følger informasjon om hvordan du går frem for å logge inn i webshopen, vi ønsker gjerne at du formidler all informasjon til deres medlemmer/kolleger. For at informasjonen skal synes bedre finnes det vedlagt et bilde med deres teamdesign samt navn, som med fordel deles sammen med teksten på f. eks. Facebook, deres hjemmeside eller der dere vanligvis deler informasjon om teamshopen. Nettbutikken stenger 12/03/2023 med forventet levering i uke 17. Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt. Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din bedrift eller klubb: Se her

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=SpiritFriidrettNS2

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene. «Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn» Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: SpiritFriidrett2023 Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her.

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom. Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer. Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.


123 visninger

Commenti


bottom of page