top of page

Team Gjert Ingebrigtsen mot Europa toppen også på 5000m

Oppdatert: 17. jul. 2023


Etter å ha fått frem fire løpere i den ypperste Europatoppen på 1500 har Gjert Ingebrigtsens elever nå startet jakten på den ypperste Europatoppen også på 5000m.


FOTO: Rolf Bakken, Kondis


Med 13.05.38 i et av sesongens største distanse mønstringer i Heusden, Belgia lørdag er Narve Gilje Nordås tidenes nest beste norske 5000m løper og Narve hadde kun 2 europeere foran seg i mål.


RESULTATLISTE HEUSDEN:


Foruten VM gullvinner Jakob Ingebrigtsen har Norge fem løpere inne blant topp 30 på årets 5000m Europastatistikk. Også Spania har seks innen topp 30, Frankrike og Storbritania har begge fire. Norge har blitt en stormakt på mellom- og langdistanse, mye av æren tilskriver vi Gjert Ingebrigtsen og hans treningsfilosofi


Team Gjert Ingebrigtsens Per Svela inntar 29.plass på årsstatistikken med beste tid 13.22.46.

Narve Gilje Nordås holder en 5.plass på årets Europastatistikk på 1500m og nå også 5000m.


EUROPEAN ATHLETICS STATISTICS:


I tidligere artikler forut for årets Bislett Games antydet vi at vi ikke ville bli overrasket dersom Narve Gilje Nordås ville bli neste norske som løp 1500m sub 3.30. Etter Narves superløp på Bislett har vi antydet overfor deler av norsk friidretts trenerekspertise at vi tørr ikke vedde en krone på at Jakob Ingebrigtsen tar Narve Gilje Nordås i spurtduell om VM gullet på 1500m i Budapest.


Tidenes beste norske friidrettstrener kan virkelig slå seg på brystet i triumf over fremragende helhetlig trenervirksomhet i mer enn 10år hvor han har fått frem ikke bare EM, VM og OL gull vinnere, men han bare fortsetter å levere topp distanseutøvere i fleng.


Vi sier heia Gjert og ser frem til å følge Gjerts nye prosjekter og fortsatt flere gull år for norsk friidrett.


148 visninger

コメント


bottom of page