Terminliste mosjonsløp vinter/vår 2020 og banestevner innendørs

Hver eneste helg kan man finne et mosjonsløp i region Stavanger. Foto fra Tysdalsvatnet der Team Spirit Ryfylke arrangerte en steike flott 10km i romjulen. Nytt løp planlegges i sommer hvor Rune Eie i Spirits sportslige utvalg samt Odd Einar Tveit er sentrale i arr. komiteen

Tirsdag i neste uke går 3.løp i Spirits nye vinterkarusell som består av 5 løp på rundt 3km og hvor neste utfordring inkluderer tur (gratis) gjennom Ryfast før man svinger venstre mot Tau og finner frem til Tau stadions flotte nye 400m bane.

3000m neste utfordring, gratis å være med og karusellvinnere er løpere med lavest plassiffer etter 3 av 5 tellende løp. (3 løp gjenstår). Til løpet fk. tirsdag søkes et par frivillige til å hjelpe starter og tidtaker Tor Bøifot med å telle runder samt ordne rekkefølge dersom noen skulle finne på å komme samtidig til mål. (Einar på Brasil ferie 27.1.-21.2)

Klassevinnere premieres (sosialt i Stavanger sentrum) etter det 5. og siste løpet (rundt Lille Stokkavannet)

Klasser tidligere publisert på hjemmesiden...følg med..følg med...følg med...hjemmesiden har nesten daglige nyheter rundt lokal og nasjonal aktivitet friidrett, treningsrådgivning etc.

LERØY SAMLING 7-8.MARS I HAUGESUND

Helgen 7-8.mars inviterer friidrettskretsen med HIL som teknisk arrangør til neste samling for 13-14 år gamle jenter og gutter. Rundt 100 ungdommer deltok da første samling ble avviklet i Sandneshallen i november med flere NM gullvinnere i friidrett blant instruktørene

MOSJONSLØP UTENFOR BANE - VINTER/VÅR 2020

(forbehold om at flere arrangement kan være glemt, fortsatt mange arrangører som ikke har rukket å få registrert sine tradisjonsrike stevner/løp. Savner bl.a. dato for Sandtangstafetten)

Stavanger Parkrun: 5km hver lørdag til langt utpå våren i området Mosvannet/Våland

4.febr Stavangers høyeste, et trappeløp opp Stavangers høyeste hotell

3.mars Bjørgene løpskarusell (2,5 eller 5km), 6.løp - Torvastad, Karmøy

7.mars Egersund halvmaraton og 10km

14.mars Orremila

21.mars Undheim halvmaraton og 10km

24.mars Terrengløp karusell i Haraldsvang Haugesund Idrettspark (315m - 3800m)

2.løp følger 31.mars

28.mars Parkløpet, Sandnes

14.april Hålandsvannet halvmaraton og 7km

16.april Skjalg stafetten Våland / Mosvannet

18.april KM terrengløp (innlagt i Mortenløpene)

18.april Mortenløpene, skogsløp i Njåskogen (Bryne/Frøylandsvannet)

23.april Ålgårdstafetten

25.april Siddisløpet

BANELØP - INNENDØRSSESONGEN

26.januar KM Sandneshallen (fra kl 1100 søndag)

1-2.febr. NM innendørs i Bærum (Arrangør Tyrving)

8-9.febr. Tyrvinglekene i Bærum (Arrangør Tyrving)

19.febr. HIL stevne Deepocean Arena m/sprint, mellom/langdistanse, tekniske øvelser

20.febr. Coop Jærcup 2 - Sandneshallen

29.febr. 1.dag NM veteraner Leikvanghallen, Bergen (egen sak følger på Spirit siden)

01.mars 2.dag NM veteraner Leikvanghallen, Bergen (egen presentasjon følger lørdag)

03.mars Coop Jærcup 3 - Sandneshallen

6-8.mars UM innendørs i Bærum (Arrangør Tyrving)

08.mars HIL stevne Deepocean Arena

Skjalgs Ketil Helgevold nr 2 fra venstre deltar hvert år i NM for veteraner. Friidrettskretsens styreformann Tor Eiane fra GTI sees i midten. Bildet er fra start 1500 yngste veteranklasser i et stevne i Leikvanghallen (FOTO: Tom Roger Johansen / Kondis)

En supersprek Tor Eiane løp samtlige runder i helt jevn god fart. Samtlige løpere fikk gode tider godt over forventningene. Solas idag fortsatt beste mellomdistanse løper ble takket for glimrende jobb som pacemaker og takken var at flere løp forbi ham på oppløpet.

"Thats life"

hvis man løper mellomdistanse. Men som Gjert Ingebrigtsen sa til oss for mange år siden før Henrik ble umulig å ta på et oppløp:

"jo han blir slått, men man blir sterk av det"