top of page

Terreng intervall på Stokka


NM terrengløp ikke på plan, Holmenkollstafetten derimot samtale emne når 1,5 av Spirits 6 lag til årets største norske løpsbegivenhet mandag var samlet for å løpe 5x7,5min intervaller90 sek har man til rådighet for å komme seg tilbake til start som skjer hvert 9.min. I påvente av at Vannassen fra januar 2025 klargjøres for turgåere og joggere, har Spirit funnet frem til en tilnærmet dog langt drøyere rundløype på ca. 620m ved Siddisløpets målområde.


Sosialt fungerer løypa like bra skjønt nybegynnere med altfor høy fart på de første rundene ble kommandert til å ta pause etter 6 min løping for å få 3min til å være klar for et nytt drag


Effekter fra naturen benyttet til å lage en passe rund sving på vending etter hver runde.


Vi er heldige som holder til i en by med verdens beste treningsforhold. Grønne tuster titter frem samtidig som rester av fjorårets gressvekst fortsatt er fremtredende og trærne er i ferd med å slå knupp.


Våren har kommet.


Førstkommende lørdag kl 1340 går første start (7km) i Hålandsvannet halvmaraton hvor vi har kjøpt inn 300 medaljer og venter på at de siste 100 melder seg på i løpet av uka og hvor det er mulig å hente startnummer dagen før på Anton Sport på Tvedtsenteret, Forus.


I ettermiddag fra kl 1530 møtes vi med piggsko eller lettere baneintervall sko for å løpe fartsintervaller på stadion. Felles oppvarming 25min inkl 4 stigningsløp med oppstart første intervall kl 15.55 er plan.


Treningen starter tidlig i forhold til forpliktelser på jobb eller skole men Spirit ønsker å spre sine felles intervall tilbud, slik at alle uansett daglig logistikk gis et tilbud.


For dem som må jobbe til kl 16 eller 17 har klubben også to ekstra tilbud på tirsdager:


Stille på stadion kl 17 for å sitte på med Einar for gratis transport til Jørpeland og trening kl 18 på Jørpelands nye fine banedekke.


Stille under broen ved Trafoen (parkeringsplass nedenfor Amfi Madla) kl 18 for oppvarming felles før det på grus løpes 6 eller 8x1000m langs Madlabekken. Treningen ledes av Albert Mosdal og er åpen for alle. Silje Gundersen var eneste dame sist tirsdag men hun trivdes som fisken i vannet....


Bane intervaller i byen pågår frem til kl 1655 når Skjalg fra kl 17 er tildelt treningstid.


På Jørpeland er det kun et tidspunkt å forholde seg til - fremmøte senest kl 18.00 for å ta del i felles oppvarming


341 visninger

Comments


bottom of page