top of page

Tidsskjema KM 1.dag (fredag) Ålgård stadion + Resultater Coop Jærcup Sola 4.juni
TIDSSKJEMA FREDAG:


Øvelser som ikke vises på tidsskjema, avvikles lørdag ettermiddag fra kl 1300


obs.


Sandnes IL formell arrangør men grunnet oppgradering anlegg på Sandnes stadion ifm EUROPEAN TEAM CHAMPIONSHIP 9-11.august, er årets KM flyttet til Ålgård stadionCOOP JÆRCUP

4.stevne avvikles idag torsdag på Stavanger stadion. Juni måneds mange stevner nasjonalt og utenlands, lokal stevne hyppighet med bl.a. flott deltakelse i tirsdagens åpne GTI stevne, samt dagens Coop Jærcup er blant grunnene til at årets KM har svært begrenset deltakelse.

RESULTATER COOP JÆRCUP SOLA 4.JUNIKM - Kommentar:

Når kretsens beste utøvere i hele juni måned reiser ut av fylket for å konkurrere har egentlig KM nå utspilt sin rolle. Det er ikke spesielt gjevt å motta en KM medalje når det kun handler om å møte opp / fullføre en øvelse for å motta medalje. KM har seneste 10-15 år vært å anse som et rent B-stevne med uverdig dårlig prioritering fra klubbene og det er på høy tid å se på andre datoer for avvikling.


Når man ser at gitte regler for gjennomføring - at KM alltid har gått i juni måned - når dette ikke fungerer er det på tide enda en gang å tenke hvorvidt man er forandringsdyktig. Det er absolutt ikke nødvendig å gjøre alt likt før i tiden.... Når man tidlig i september har brukt opp klubbenes reisebudsjetter er det fullt mulig å avvikle KM. Været er sannsynligvis slik det er når man trener og sesongen er ikke slutt etter NM.


En annen idé kunne vært å krydre vintertreningen ved å gjøre KM til et 2-dagers weekend stevne før jul, før altfor mange drar på kostnadstappende treningsleir til Afrika evt. i januar som en flott oppkjøring til innendørs NM. Seneste år har NM inne blitt kvalitetsmesterskap med meget god deltakelse. Vi har utmerkede innendørsanlegg såvel i nord som sør i fylket

81 visninger

Comentarios


bottom of page