top of page

Tor Bøifot er død. Gla'gutten, en bauta i friidretten - gikk bort lørdag


Instruktøren, den kreative lagbyggeren, det festlige midtpunkt i alle sosiale anledninger. Tor var med og stiftet Spirit friidrett. Hans alltid gode humør var umistelig. Fargeklatten Tor fikk virkelig leve livet mens han fikk leveEnten man satset sprint eller maraton, alle var like viktige for Tor. Om noen nye dukket opp på trening, var et av hans varemerker etter avsluttet første treningsøkt: "var det kjekt idag?"Tor var umåtelig glad for alle som ønsket å starte med friidrett. Han kjempet for at enda flere skulle få oppleve alt det sosiale som følger av å fortsette å konkurrere også som veteraner.


Og når nye helt unge dukket opp for å prøve seg på startteknikk, oste det av tålmodighet og trygghet. Hans kompetanse og nysgjerrighet om hvordan det går med utvikling nye utøvere og nye løpsmønstringer har i stor grad preget livet til Tor


Tor startet med friidrett like før han fylte 30. I Skjalg satte han senior klubbrekorder langt opp i 30 årene. Å løpe rundt Stokkavannet opplevdes altfor langt for en sprint & mellomdistanse løper. Men etter 18x1000 med 2 min pause løp han likevel Stavanger maraton på 2.50.


Klubbens æresmedlem vil bli savnet. Hvil i fred Tor


1 362 visninger

Comments


bottom of page