top of page

Vannassen, Vassåsveien mandag: 4x3000, 4x8min ell.6x1000 + 5 bakkesprint (90m)


Rekordoppslutning 27 møtte i vindstille og sol kl 1530 eller på kveldsøkta kl 1715.


Onsdag kl 1715 løpegruppe rolig langtur snakkefart (alle). Oppmøte: Trafoen Stokkavannet


Tirsdager møtes Spirit løpere til fellestrening i Ryfylke og nordfylket (Haugesund). Senhøstes har også Spirit Oslo løpeavtaler til fellestrening under Bislett tribunen


Torsdager: kortintervaller i Sandneshallen kl 1830

Sist torsdag deltok 21 på kveldsøkta.Magnus (13), Thomas og Dennis (12) i spiss for unge talenter på tidlig trening kl 16. Her noen av Spirit guttene under ett av forrige vinters 3 stevner i COOP Jærcup i Sandneshallen. I sak nedover på nyhetssidene kan du lese mer om årets innendørsstevnerMÅL / LØP I SIKTE: 3-SJØERS, KARMØY MARATON OG SOLASTRANDEN 11.JANUAR


I fjor deltok et 20 talls Spirit'er i 3-sjøers løpet. Det strømmer på med påmelding også i år

Et lignende antall deltok i fjor på Karmøy Maraton. Vi er trolig mellom 30-40 løpere i oransje som planlegger å løpe på Karmøy 23.november. Utover Karmøy rundt 42,2km, halvmaraton og 10km. Start og mål på Åsebøen stadion i Kopervik hvor det også er Barneløp. Lett kupert trasé som med unntak vendepunkt nærmest er fritatt for skarpe svinger. Ifjor et fantastisk vær for løping langdistanse, kjølig og nesten ikke vindpust.


Samme dag 23.11 deltar klubbens gutter 12-13år på kretsens "Bli kjent" treff i SandneshallenVannassen febr 2018: Ørjan Grønnevig løper 10x1000m intervall på grus. Ørjans fabelaktige holdning til egentrening, hvor opp mot 90% av vintertreningen er lange rolige varierte turer er suksesskriteriet for at han bare 1 gang gjennom 10 år som løper har vært skadet.


(Oppvarming årets Hålandsvannet, øyeblikks uoppmerksomhet og et skummelt overtråkk)


Ørjan nordisk terrengløpsmester og med flere EM starter (terrengløp og halvmaraton) samt Thomas Asgautsen med seier i to av årets klassikere Bergen City Maraton og Oslo Maraton - er Spirits spydspisser på herresiden. Thomas er i år som i fjor klubbens eneste medaljevinner i norske mesterskap på seniornivå (sølv 2019, bronse 2018)


Bredden imidlertid sterkest på kvinnesiden hvor klubben har deltatt i Holmenkollstafettens eliteklasse (som eneste lag i Rogaland) hvert år fra 2013 da laget rykket opp med 2.plass. 14 Spirit kvinner har løpt maraton på sub 3.15 og flere er på gang til å gjøre det samme. Men dette er bredde, vi venter enda på de helt store tider på maraton/helmaraton. Til neste års EM i friidrett i Paris, er en av øvelsene halvmaraton for lagFOTO: Gerd Sirill Bøen


Magnus Bøen Hope løper inn til seier i kort løype 6km i Hinnaløpet lørdag. Også Magnus er fenomenalt flink til å løpe mange nok rolige turer uten at foreldre eller klubbtrenere ber ham om å gjøre det.


Når man har løpingen i sitt hjerte, får man gjort det viktige grunnlagsarbeid i nødvendig sakte tempo. Hvis man lager logg over utførte løpeøkter er man dedikert og logg fungerer faktisk som en løpers personlige trener, en vaktbikje for kontinuitet. Vaktbikje også for å unngå skader/utvikling, dersom man er ærlig med seg selv i kommentarfeltet.


Magnus avspent i fin strekk da han i mars ble kretsmester i terrengløp gutter 13 år i Egersund


Geir og May-Linn i midten er begge med i Spirit Oslo og har seneste 3 år deltatt under Oslo Maraton i september samt Holmenkollstafetten i mai.Charlotte Mæland (stafett & halvmaratonløper) og Atle Myre (stafett & maratonløper) begge Spirit Oslo og med Siddisdialekten helt i orden. Begge er også noen aldeles lidenskapelige Viking fans og selvfølgelig på plass når humøret fyres opp hver gang det spilles bortekamp på andre siden av vannskillet.


Vi vet ikke men vi ser ikke bort fra at Holmenkollstafetten og Spirit Oslo har bidratt til at Atle nå utviser super treningsdisiplin og dermed i ferd med å bli en skummelt god maratonløper.


88 visninger

Comments


bottom of page