top of page

Bli medlem

Individuell fremgang og felles treningsglede

Mange mosjonister og joggere kommer til et visst nivå hvor en føler en stagnerer og ikke kommer videre. Mange opplever også at motivasjonen for å trene daler over tid uten et felleskap.

I Spirit har vi skapt nettopp et slikt fellesskap, hvor treningsglede og ønsket om å få ut det beste i deg selv og andre står i fokus. I Spirit er vi definitivt opptatt av å heie på hverandre. Kommer du på  trening med oss, går du alltid hjem med et smil om munnen.

Vårt erfarne trenerteam tilrettelegger treningsøktene etter nivå for den enkelte og hjelper med å sette individuelle treningsmål.

I Spirit får du:
  • Treningssfelleskap og motivasjon til å nå høyere individuelle mål

  • Verdens blideste treningskompiser

  • Felles turer til maraton/halvmaraton/stevner

  • Sosiale samlinger og afterrun etter større løp

  • Lagfølelse gjennom stafetter hvor vi løpet for hverandre. Holmenkollstafetten er vårt største, felles mål gjennom året.

  • God oppfølging av erfarne trenere som motiverer og hjelper deg med å sette mål

  • Gratis deltakelse på Spirits egne løp

Bruk knappen over for å melde deg inn i Spirit. Vi mottar din informasjon direkte i vår medlemsregister og vil håndtere din innmelding fortløpende innen 1-2 uker.

 

For spørsmål bruk kontaktskjemaet lenger nede på siden. Send oss gjerne en melding etter din innbetaling, for oppfølging, spørsmål du måtte ha, tips om hvilke treninger som passer best osv. 

Kontingentsatser

Medlemskontingent løpetrening           kr. 800,-

Familiemedlemsskap løpetrening         kr 1700,-

Medlemskontingent triathlon                kr 1000,-

Støttemedlemskap (uten trening)          kr 200,-

Medlemskontingenten dekker deltakelse på klubbens fellestreninger, fri startkontingent på klubbens egne løpsarrangement, startkontingent stafetter, og kontingent dersom en på sportslig grunnlag blir tatt ut til å delta i KM, UM eller NM.

Lisens

I tillegg til årskontingent, må løpere selv utløse helårslisens/engangslisens for å delta i løp.

Helårslisens dekker et ubegrenset antall starter i mosjonsløp, kjøpes en gang årlig og er obligatorisk dersom man ønsker å delta i konkurranser på bane samt i mesterskap på/utenfor bane. Helårslisens er større enn tidligere års startavgift, men har til gjengjeld god dekning på idrettsskader. Friidrett.no gir bred utfyllende informasjon.

Navn: *

E-post: *

Telefon:

Melding:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page