top of page

Om klubben

Spirit Friidrettsklubb

Spirit friidrettsklubb er regionens friskeste friidrettsklubb. Løpegruppen Spirit Friidrettsklubb ble startet i 2013, og i 2018 utvidet klubben med egen triathlon-gruppe, med det offisielle navnet Spirit friidrettsklubb, triathlon. Selv liker vi å kalle oss Spirit og Spirit Tri.

 

Spirit ønsker bidra til treningsglede og samhold i Rogalandsidretten. Vi ønsker tilby et bredt treningstilbud på mosjonistnivå såvel som på høyere konkurransenivå.


Målgrupper
  • Jenter/gutter +15 definert som prosjektgruppe U23

  • Senior/veteran utøvere som søker treningsfaglig støtte samt inspirerende trenings- og reise-fellesskap til konkurranser på/utenfor bane

  • Mosjon - unge og voksne - som fra lavterskel nivå søker motivasjon til å komme igang med regelmessig trening  

 

Nedslagsfelt

Som regional klubb vil Rogaland være vår målgruppe for medlemmer og løpsarrangement.

Miljø og trivsel

Fellesskap er viktig for treningsglede og motivasjon. Våre ukentlige fellestreninger er viktige for et godt klubbmiljø. Hver enkelt skal jobbe for å nå sine personlige treningsmål, men i Spirit er vi også kjent for å heie på hverandre.

Holmenkollstafetten er klubbens årlige, store mål som sportslig utvalg legger stor vekt på. Vi gjennomfører flere testløp hver vår for å finne de beste løperne til hver etappe. Selve turen til Oslo, er en sosial helg med felles middager og løpetur fredagen før stafetten. I 2018 stilte Spirit med 4 lag til Holmenkollstafetten.

 

 

 

Arrangementer
  • Solastranden: 10km og halvmaraton arrangeres årlig i januar med start og mål  ved Sola Strandhotel.

  • Hålandsvannet: 7km og halvmaraton arrangeres årlig en ukedag i april.

  • Solnedgangen: 5km arrangeres årlig på kveldstid samme uka  som Oslo Maraton Start på Rægestrand.

 

Nyheter

På klubbens hjemmeside og på Facebook publiserer vi jevnlig nyheter om lokal, nasjonal og internasjonal friidrett. Vi vil fortelle om egne og andres arrangementtilbud.

For spørsmål om klubben, ta kontakt med sportslig leder Einar Søndeland

e-post: einar.sondeland@spirit-friidrett.com tlf:    +47 924 03 587

Sportslig utvalg

Einar Søndeland

Med godt over 30 års erfaring som trener og løpsarrangør, er Einar et kjent navn for de fleste innen friidrett. Med et uslåelig engasjement og imponerende evne til å huske løpstider, rundetider perser og rekorder, er Einar selve limet og en viktig bidragsyter i klubben.

Gunnar Aarseth

Gunnar har nærmest blitt et ikon for langdistanseløping i regionen. Med sin lett gjenkjennelige moustache, er han fotografenes favoritt på alle løp. På årsbasis blir det omlag 25 halvmaraton på denne rutinerte løperen. Også kjent som Spring_langt på instagram. 

bottom of page