top of page

30års jubileum for "Bakkekamerattene"


Lått og løye er den røde tråden når veteraner etter 30 år fortsatt møtes i Sørmarka.


Folle-folle-fart tiden er forbi. Men kontinuiteten er imponerende bra, minst en gang i uka fra alt ble restartet fra Repmann Elektro i Hillevåg etter storhetstiden på 80 tallet fra Gamlingen


Hans Nilsen og Ståle Houge er blant kamerattenes fast tilknyttede men hadde gyldig skade fravær da Spirits utsendte møtte humørfylte kameratter før nok en treningsøktBakkekamerattenes initiativtaker Øystein Geirmo er jogge-entusiast, passe crazy moromann en miljøskaper hvor enn han befinner seg. Maraton pers og stafettlaget Norsea's bestetider er med årene blitt så meget bedre at de nå nærmer seg det nesten usannsynlig sterke.


Reklamemann, karrikaturtegner, klovn og moromann Roger syntes lagets unge lovende tok aldeles helt av og siden han hjemme på loftet fulgte Steve Crams treningsprogram var felles trening nesten overflødig.


"Kor e Roger" var omkvedet etter at arrangør Kverneland bil forlengst hadde pakket ned arr.utstyret etter et terrengløp på østsiden av Frøylandsvannet. Rogers tid ble påført med blyant.


Moromenn viktig for å holde hjulene igang. Det gikk visst fort? ville en vite på bussturen til Stavanger fra Holmenkollstafetten etter en tvilsom rask sjarmøretappe (14.etappe)


Roger hadde svaret klart: "det gikk så fort at folk som stod og så på, sa at de var i tvil om etappen i det hele tatt var løpt!"


90 visninger

Comments


bottom of page