5 maraton på 22 timer, Mari løp under EM/VM krav. Tok NM sølv - 221,267km i 24 timers

Lenge ledet Stavangers ultraløp dronning Mari Nustad Mauland årets Bislett 24 timers. Med rundt 4 timer og 15 min pr 5 fullførte maraton, bare løp hun videre etter at VM krav var i boks

Therese Falk med 4.plass i forrige ultra EM ble norsk mester, Mari tok NM sølv

Kondis på plass under "årets lengste julebord" og har rapport med flotte bilder fra helgens mesterskap

Årets vinner av "Lysefjorden rundt" løper sjelden bare ett enkelt maraton. Da årets maraton NM ble arrangert i Stavanger i august lot Mari seg friste. Slengte seg med og det gikk bra

Mangeårig NM gullvinner på maraton Marthe Katrine Myhre samt Maryna Novik ble umulig å følge men flott NM bronse klasse kvinner senior til Mari fra Arena treningssenter på Viking stadion / Hinna Park

Også i 2017 løp Mari NM 24 timers. Endte opp med 218,511km. EM og VM kravet er 220 km.