top of page

Bøtun Adventure


Ferie planer?


Her et pirrende innblikk i opplevelser som venter deg om du leser litt til....


Utlandet bra, men hva med en sprek norsk ferie, hva med å bli kjent med noe av det vakreste av norske fjell?Det er friluftsmannen Dag Einar Bøtun som er talsmann for ny etableringen Bøtun Adventure Group og som denne uka kunne presentere sin hjemmeside
Dag Einar er høyskole utdannet innen sport og friluftsliv og har gjennomført uttallige turer i norske fjell. Som høyskole student i Stavanger ble han i 2014 med 56,3 km løping nest beste norske løper i veldedighetsløpet "Wings for life world run"


WFL 2014 LØP I STAVANGER:


Dag Einar har ellers klubbrekord på 800m innendørs med 2.00.08 fra Sandneshallen 2016 og løp 3000m innendørs i Haugesund på 8.53.52 samme sesong.

Friidrettsmannen Dag Einar er først og fremst en helt rå stafettløper. 3.10 på 1.etappe 1200m året Spirit var kretsens beste herrelag i HK stafetten. Til sammenligning vekslet fjorårsvinner i eliteklassen, Gulars Ådne Svahn Dehlin på 3.08. Samme 3.08 også for Tjalve på 3.plass hvor Thomas Byrkjeland med flere jr og U23 NM gull løpte.Har klubbrekorden på etappen opp til Besserud med 6.08 foran Ørjan Grønnevigs 6.14.


Bildet viser Dag Einar til veksling 3.etappe under NM terrengstafett på Golfbanen, Stavanger 2016 i ledelse foran Gular hvor Per Svela overtar pinnen.


Stafett er gøy og i planene for hva klubben kan gå for i 2020 er å løpe St Olavsløpet med 51 etapper fra Østersund-Trondheim.


Når klubben inviterer til neste samling ifm Egersund halvmaraton om to uker vil stemningen bli loddet for en mulig langtur med bil kanskje avsluttet med barske utflukter i norske fjell?

100 visninger

Comments


bottom of page