top of page

Lerøy: Landsdelsmesterskap for 13/14 åringer, Rogaland nærmere Hordaland enn på veldig lenge


Med sterke prestasjoner spesielt i jenteklassene var Rogaland kun 2 poeng bak etter 1.dag.


Blant mange vinnere Eli Rosseland (13) fra Bryne som satte norsk årsbeste i spyd. Det ble også løpt fort på 600m av Line Al Saiidi i J-14.


Og begge Spirits to deltakere forsvarte sitt uttak til kretslaget med glans


Trondheim, Rjukan og Haugesund har denne helgen samlet landets beste 13/14 åringer til de populære Lerøy lekene, det som for mange år siden het Donald Duck lekene
Tilslutt endte Rogaland på 255 poeng mot Hordalands 278.

Spirit løperne Magnus Bøen Hope (14) på bildet og Dennis Ravndal (13) uttatt på Rogalands lag. Konkurrerer med Aust & Vest Agder, Hordaland og Sogn & Fjordanes kretslag.


Magnus perset med nær to sekunder på 600m og like under 3 sekunder på 1500 til tiden 4.34.17 som holdt til fin 3.plass bak to løpere fra Hordaland.


Dennis Ravndal (13) løp glimrende på 1500m og med tiden 4.43.53 fikk Dennis med seg en sølvmedalje plass på 1500 i tillegg til finfin 3.plass på 600m lørdag (tid 1.39.39)Lagledere for Rogalands tropp i Haugesund forteller om hvor utrolig inkluderende og sporty utøverne har vært. Det oste av vennskapelighet på tvers av klubber og krets.


Innstilling til dette å kjempe sammen som lag vitnet om ungdom med gode holdninger:


Spesielt dette når utøvere ble satt opp i øvelser de ikke hadde peiling på og sa "kappgang, hva er nå det?....det går nok greitt, vi må jo ha poeng i alle øvelsene"


Siden dette var et lagprosjekt - ingen bestemannspremier i hopp, kast, sprint og distanseløp men i stedet var det oppsatt en gladlakspris - 1 i hver krets. Lederne bestemmer ut fra hvem som bidrar både på og utenfor banen. At man er sosial og inkluderende.


Ida Hamre i J-14 fikk prisen for Rogaland bl.a. fordi hun utmerket seg med å være så flink å hjelpe sine konkurrenter i stav

118 visninger

Comments


bottom of page