top of page

Parkløpet: deltakelse nær doblet og siste helga i mai følger Sandnesløpet med innlagt NM halv


Yvonne foran, Steve litt bak bidro til at Spirit Friidrett i år stilte med 12 startende mot 1 i fjor.


Sandnes IL så klart med flest deltakere, men nå tror vi Parkløpets popularitet er i ferd med å nå nye høyder.


Når man ser hvilke flotte parseller som tilbys, forståelig at en ex EM sølvvinner på 10.000m tar turen fra Haugesund til Sandnes, at ivrige langløpere fra Egersund så vel som fra Ryfylke setter av en lørdag til hyggelig friidrettstreff samt at naboklubber med langt kortere reisetid også stiller opp i hopetall.


Det er vår i luften, når vi bare får trent litt til, eller det ikke lengre er snø i Sirdal - da kommer alle vi andre også....Den yngste på dette bildet løp Parkløpets 7km så fort at det blir helt feil å hausse opp. Men når man er så ung at man er i bevegelse nesten kontinuerlig hele dagen, er det liten forskjell å løpe sånn eller sånn - eller en gitt oppmålt distanse. I resultatlista ypperlig tid og navn var far & datter. For oransje Monika - aktiv innen triatlon - blir Parkløpets 7km en mini utfordring


To karer som formodentlig trener mye. Håvard Hartvigsen Bråthens debutløp gikk unna på 24.34, mens Frode Tjelta til høyre fra Sandnes IL trolig var blant dem med størst forbedring av PB i Parkløpet. Fra 27.20 i fjor til 24.36.


Blant godt etablerte mosjonsløpere....noen bedre?Også i Spirit leiren så vi fine fremganger. Leif Johannes Omland løp på 28.45 i 2017 men var i fjor forhindret å delta. På vakre dager som lørdag i parken, vakker ny bestetid 26.25.Noen her med like sko? Neppe. Såvisst er vi spesielle, helt unike....og skulle du gjerne hatt en drøyere rabatt på neste skokjøp, da stiller du på lagets årsmøte, på trening, eller du rett og slett må prøve et nummer i smart-telefonen....Og, de 12 fra Spirit road runners team:


Eivind (beste Spirit fra start....DNF), Monika, Odd-Einar, Roy, Guppi, Steve, Rune, Leif Johannes, Håvard H.B., Mirko, Yvonne og Atle

85 visninger

Σχόλια


bottom of page