Othelie Stave Wigene (11) 5km på 17.56 under Haugesund halvmaraton. 3.plass til Eirik D. Skaale

Oppdatert: 12. jun. 2022

Hoka Solastrandens 5km på 17.59 i mars, lørdag 17.56 i Haugesund. Kun 3 norske U20 jenter har i år løpt fortere enn Susanne Wigene's 11 år gamle datter. FOTO: Kjell Vigestad, Kondis

Haugesund halvmaraton innledet med 5km hvor Ole Mikal Tørsdal vant herreklassen med tid 15.20, mens pur unge Othelie nok en gang løp fra mamma Susanne og vant kvinneklassen

Morten Gjendem og Maryna Novik vinnere av halvmaraton med hhv 1.09.07 og 1.23.13. Her ble Spirits Eirik Dalva Skaale nr 3 med tiden 1.16.22

NEDENFOR FØLGER VÅR FORHÅNDSSAK PUBLISERT FREDAG

Haugesund halvmaraton & 5km mosjonsløp - på tursti rundt Skeisvannet og Haraldsvang

Start og mål på løpebanen. Påmeldingene strømmer på, foreløpig over 200 påmeldte.

INFORMASJON OG PÅMELDING:

Arrangementet favner løpere fra Haugalandet samt også en del tilreisende fra Hordaland og sør-fylket.

Halvmaraton deltakerne løper først en runde i 5km løypa før det skal løpes 5 runder a 3,85km

Flotte turstier rundt Skeisvannet og Haraldsvang. Våre bilder fra 2018 og 2019 løpene