top of page

Den nye vinen i Spirit
Selv om siste ukes bordsetting neppe inneholdt altfor mye vin synes vi uttrykket er dekkende for den nye representasjon i klubben.


Tre av bildets tretten rundt bordet løp i 2022 , ytterlige fem kom til i år og ytterligere fem nye synes være klar for neste års største sosiale klubbsamling Holmenkollstafetten lørdag 4.mai.


Igår torsdag deltok flere av jentene på stadionøkta kl 1545-1715 som bestod av 3 x 15 x 200 med halvt minutt pause og 3 min seriepause. Samtlige startende fullførte eksemplarisk hele økta gjennom og avsluttet uten å bli fristet til å ødelegge neste dags restitusjon ved for høy tempoøkning på siste serie.


Konkurransen om å komme på 1.laget skjerpes både på herre- og damesiden, de ivrigste har allerede skaffet seg flybillett fordi man vet at dersom man tidlig skaffer seg flybillett tur/retur Oslo lover klubben garantert plass på et av våre lag. I tillegg garanterer klubb hotellopphold gratis sentralt i Oslo to døgn fra fredag til søndag.

Våre lag består stort sett av løpere som deltar i regionale mosjonsløp og i eliteklasse kvinner som dette bilde er hentet fra møter vi i tillegg til fire fem av landets ledende friidrettsklubber også lag satt sammen av landets og kanskje verdens ledende ski- og orienteringsløpere.


Likevel har våre jenter seneste år krøpet seg oppover på resultatlista fra 14-15.plass de første årene til 9.plass i 2022 og 12.plass i 2023. Eliteklassen består av landets 16 beste lag.


Klubbens veteranlag og juniorlag for menn tok hver sin 2.plass i 2022. Juniorlaget tok senere samme år NM gull på 4x1500 banestafett med klar margin til Ullensaker Kisa og Gular.


I år gikk juniorlaget helt til topps, vant Holmenkollstafettens jr klasse med 42 sek margin til Ren Eng og med Ullensaker Kisa 56 sek bak på 3.plass. Her nevnes at Ullensaker Kisa har fem løpere under 3.55 på årets 1500m statistikk i klasse 15-22 år og at klubben stilte med hele 24 U23 løpere til forsøksheatene på 800 og 1500m under årets junior NM i Sandnes.


For de mest konkurransesugne står to meget tradisjonsrike mosjonsløp på tapetet.


I morgen lørdag Hinnaløpet gjennom Sørmarka med start fra Hinna stadion og med Hinna IL som arrangør.


Lørdag 21.oktober følger "Djupadalten" hele Karmøy og Haugalandets massemønstring for mosjonsløpere med start fra Haugesund Idrettspark og med HIL som arrangør.


Begge nevnte løp er blant fylkets lengstlevende med langt over 40 års tradisjoner257 visninger

Bình luận


bottom of page