top of page

Farsund Maraton fra kl 10 lørdag og UM startet fredag. Stream fra mesterskapet (UM) v/Direktesport


Barneløp - 5km - 10km - 21km - Maraton. FOTO: Arrangør




FOTO: Arrangør foto tidligere løp



Geir Lindtner mot mål på 7km i Hålandsvannet halvmaraton. Lørdag er han klare for 10km i Farsund.


Lise Lithun, Gjesdal og Harald Sel fra Bryne har bare en løper foran seg på en oversikt over norske løpere med flest antall fullførte maraton. Begge stiller til start på helmaraton kl 10.00 i Farsund.


Fra Spirit, GTI, Undheim, Sandnes og Skjalgs store stall gateløpere er det ellers fortsatt god plass til å etteranmelde seg til Farsund.



FOTO: Geir Eikeskog


Leif Johannes Omland i gul t-skjorte under trening på Sandnes stadion har vært blant Spirits mest lojalt pliktoppfyllende til å stille opp på klubbens fellestreninger samt de mange ulike konkurranser regionens arrangører inviterer til


Klokken 10 lørdag rekker han til og med å også få med seg start i selve manndomsprøven i Farsund Maraton - full distanse helmaraton 42.197,5m.

Så er det bare å gratulere. Dennis Ravndal 14 år til høyre er tatt til kretslaget i friidrett som nå forbereder seg til neste helg kretskamp - de såkalte "Lerøylekene" i Haugesund


Magnus Bøen Hope - en av 700 deltakere i helgens Ungdomsmesterskap i Trondheim



UM - ÅRETS UNGDOMSMESTERSKAP I FRIIDRETT HAR STARTET I TRONDHEIM


I en lengre UM forhåndsreportasje publisert på friidrett.no skrives


sitat:


" - Rundt 700 utøvere er påmeldt og flere av våre aller mest lovende utøvere skal kjempe om medaljer. Mesterskapet åpner fredag kl. 10:00 og varer til søndag ettermiddag."


Har man fast abonnement med lokalavisene Sandnesposten, Strandbuen, Solabladet m.fl. kan man gratis følge mesterskapets direkte live sendinger på Direktesport.no


Se lenke henvisning i Friidrett.no sin forhåndsreportasje

Magnus Bøen Hope (15) tv. eldst i Spirit friidrettsklubb spissede ungdomsgruppe og deltar søndag på 2000m. Distansen arrangeres i UM kun for 15 åringer og har start kl 1300.


Interessen for å begynne med friidrett er formidabel i Norge og vil helt sikkert ikke avta etter Jakob Ingebrigtsens OL gull på 1500m. Kretsens største klubber melder igjen om ventelister og når hele 28 løpere er påmeldt G15 klassens lengste distanse 2000m alene forteller dette om stor interesse over hele landet.


Magnus er registret med distansens 10.beste tid på årets Norgesstatistikk. I tillegg stiller på 2000 i samme klasse 800m løpere med tider på 2.02 og 2.04 tallet. Magnus har som meddelt i tidligere saker nettopp startet å konkurrere i 2021 og dermed en formidabel utfordring i sitt første mesterskap.


Vi ønsker lykke til


96 visninger
bottom of page