top of page

Geir Eikeskog slutter som daglig leder i Sandnes IL


Alltid på farten, høyt og lavt, initiativtaker, ildsjel, altmuligmann, uoppslitelige og alltid så imøtekommende Geir overlater daglig leder jobben til nye krefter etter fire begivenhetsrike år på Sandnes stadion.


FOTO:Hans Lie, Stavanger Fotoklubb


Geir informerte lagets styre tidligere i høst om at han nå ønsker å gi nye krefter muligheter til å løfte suksessklubben Sandnes IL videre. Vi har vært kjent med saken en tid, idag ble saken offentliggjort i lokalavisen https://www.sandnesposten.no/daglig-leder-slutter-i-sandnes-il/s/5-105-361960En daglig leder jobb i idretten er såvisst ingen 08-16 jobb. Når det brygger opp til stevner er det bare å ta på seg dugnadsskjorta. Til ett av de uttallige planlagte stevner eller som her en sen onsdagskveld i august når Geir på få dagers varsel styrte og stelte slik at ytterligere fem utøvere fikk sin NM debut i Bergen i september.


Tre klubber samarbeidet om avviklingen. Et nytt initiativ fikk sin praktiske gjennomføring. Og så fulgte mer klubbsamarbeid gjennom bl.a. desember måneds nystartede "Vinterløpserie"


I tillegg til alt annet, rakk Geir selvfølgelig også å ta bilder fra nevnte begivenhet.


Spirit vil takke Geir for helt strålende samarbeid i uttallige koordinerende saker tilknyttet den daglige tilrettelegging, slik at de aktive i alle aldre kan komme til dekket bord

275 visninger

Comments


bottom of page