Janne Elin Vatnaland vant Ålesund M. Spirit markerte seg i Birken, Haugesund halv og Fjellmaraton

Med 3.10.53 vant Spirits Janne Elin Vatnaland Ålesund Maraton lørdag. Janne Elin fortalte til Kondis.no at hun var veldig fornøyd med egen innsats.

Her rapport fra løpet

Haugesund halvmaraton ble også arrangert lørdag med 194 fullførende på halvmaraton med 70 fullførende på 5km og med 18 lag som løp stafett.

To deltok fra Spirit denne gang- I en 5km løype som viste seg å være vel 200m for lang gikk Helena Hope helt til topps med tiden 18.29 og var 58 sek foran nr 2 Tiril Børø Opsøen, HIL som løp i klasse J11-12 ÅR.

Nils Haktor Bua tok en fin 4.plass med tiden 17.11 og var 1.04 bak vinner Kristoffer Nordhus fra HIL.

RESULTATER - Haugesund halvmaraton

Evigunge Gunnar Aarseth i klasse 60-64 samt Bjørn Sundvor i klasse 30 år + har i helgen vært på Lillehammer for å gjennomføre Ultrabirken. Det fortelles om varmt vær men heldigvis noe vind i fjellet. Videre meldes om lite snø i høyden men litt bløtt innimellom og greie stier.

Gunnar med to ultraløp i beina ila. 8 dager fullførte den 60km lange løypa på 8.09.54 mens Bjørn Sundvor sies å ha slått til med et superløp med tiden 6.45.05.

Best av ultra family Aarseth/Sundvor imidlertid var Spirits løperdronning fra 2018 sesongen Sara Aarseth som kastet seg på konkurranse tøyet deltok i halvbirken på 12km og sikret seg en finfin 2.plass med tiden 51.38 kun 6 sek bak klassevinner Silje Nyborg fra Markabygda IL.

Team Spirit Oslo melder fra Fjellmaraton som 3.juni ble avviklet for vel 800 deltakere og som går over Valdresflya med målgang på Beitostølen om halvmaraton rekordforbedringer i fleng

Geir (Aftenbladet) Søndeland smekket inn på 1.28.12 og ses som linselus til venstre på bildet

Videre løp samboer May-Linn Lauritsen med 3 g's deltakelse for Spirit i Holmenkollstafetten inn på 1.52.26, mens Kristian Lauritsen ble dagens 3dje Spirit på resultatlista med 1.40.54

RESULTATER - Norske Fjellmaraton 3.6.23

Tilslutt tar vi med at velkjent løper innen gateløp i Rogaland HIL løper Morten Gjendem løp Stadionmila i Kristiansand på 30.02.69. Løpet ble avviklet 3.juni