Jubel Kristin jublet etter sterk 3000 debut 9.58 i vindfull Bislett kveld.

Oppdatert: 26. aug. 2021

NM kvalik krav 3000 smadret med vel 16,5 sek - ett år etter hun startet med friidrett.

Ut av skyggen og over til friidrettens rampelys. 9.58.43 i KFUM's nasjonale stevne på Bislett onsdag. 2.plass klasse kvinner senior. (To elite kvinner valgte mix herreheat)

Alltid smilende, en miljø og brobygger i Spirit

Super debut også for en annen Rogalandsjente. Ex Spirit løper Anne Bjerke Årrestad som nå representerer Oslostudentene delte fartsholder jobben med Kristin, avsluttet sterkest og ble heatvinner med 9.56.07

Kristin Vabø løper sitt aller første kretsstevne på bane. 1000m 2.juni 2020. Tiden ble 3.13.95

Treningsvillige Kristin forbedret sin første 5000m notering 18.19.84 på Stavanger stadion den 30.juni i fjor til 17.51.53 da hun vant NM kvalik løp på Sandnes stadion 26.august. To NM løp fulgte dermed - først 5000m den 18.september før hun to dager etter (bildet) løper 10.000m