Kule Inga fra Sandnes glimret i UM

Inga Rabben Reimers (15) fra Sandnes har i flere sesonger bidratt til å skape en ny kast æra i Rogaland. I helgens UM innendørs i Bærum satte hun ny mesterskapsrekord med 13,22m og hadde også 13.00 i 5.omgang, mens UM sølvvinner i klassen endte på 12,29m

Hanne Emilie Hjeltnes er den eneste norske jente 15 år som har vært i nærheten Inga's nivå de seneste 10 år i innendørs stevner. Hjeltnes støtte i 2019 sesongen 13,47 i klasse J-15.

I likhet med i Sandnes drives det meget godt på ungdomssiden også i Haugesund hvor HILs utøvere likegodt sikret hele 3 UM gull under mesterskapets første konkurransedag. Gullvinnerne fra Haugesund tresteg utøverne Jonas Nuland Ræstad (G18/19), Kaja Kleppe Salemonsen (J 18/19) og lagets eminente nye kappgang utøver Andreas Døske som smadret mesterskapsrekorden i klasse G17 iflg Norsk friidretts nettside www.friidrett.no

På www.friidrett.no finner du hver helg alt som er verdt å nevnes blant ekstra ordinære prestasjoner i friidrettshelgene.

Marius Ingebrigtsen til høyre på instagram foto utlagt Skjalgs hjemmeside løp en flott 800m i UM og endte på 3.plass i klasse G 18/19 med tiden 1.58.65. Seneste 10 år er det kun Andreas Wathne blant hjemmehørende Skjalg løpere som med 1.58.44 har løpt fortere innendørs inkl også menn senior.

Også klubbkollega i Skjalg Erik Tangen Gundersen sikret UM bronse med 4.06.16 på 1500m i klasse G 18/19

I G-17 tok Sandnes løper Benjamin Storm Rettore gull på 1500m med 4.14.18 som 0,43 sek bedre enn ute pers i 2019

Unge Bjørg Risa fra Sandnes ble en av flere medaljevinnere fra Rogaland med UM bronse på så vel 800m (2.25.62) som på 1500m med 5.11.74