Lysende fremtid for Spirit friidrettsklubb etter nok en uke med oppturer

Oppdatert: 15. sep. 2022

3 dbl Spirit på 1500m i Høstlekene: Svein Olav Krakstad drar opp tempo for Dennis Ravndal og Magnus Bøen Hope. Etter dagens løp på hhv 5. og 9.plass på Norgesstatistikk G15 og G16.

STEVNETS HJ.SIDE MED ALLE RESULTATER:

Magnus Bøen Hope kom til 1500m løpet etter å ha løpt inn til norsk bestenotering på 5 km gateløp for gutter 16 sist tirsdag på Forus. Dennis Ravndal med kretsens gjennom alle tider nest beste G15 2000m løp bak Jakob Ingebrigtsen, da han tok bronse i UM og begge deltok på Spirits 4x1500m stafett lag som tok gull i årets junior NM.

Det er heller ingen hvem som helst som med 66 i åpningsfart setter det perfekte tempo for Spirits unge fremadstormende.

Etter 2.08 på 800m, 4.11 på 1500 og 9.02 på 3000m i årets innendørssesong så han fremover mot VM i friidrett for veteraner som i år var lagt til Finland. Blant 8 deltakere i klasse 40-44 års finale på 3000m hinder tok Svein Olav Krakstad en meget imponerende VM bronse

3 Spirit løpere på pallen i klasse menn senior i 1500m byen Sandnes. Kanskje det er i Spirits rekker vi finner arvtakerne når eventyret Ingebrigtsen en gang er over?