top of page

Oppstart fellestrening i Sandneshallen torsdag 15.oktober - Sak oppdatert 14.10.

Oppdatert: 15. okt. 2020


Så heldige vi er, vi som har valgt friidrett som vår idrett......


Mens det meste av den organiserte breddeidrett har ligget nede med delvis brukket rygg siden mars måned, er en individuell idrett som friidrett mulighetenes idrett uansett hva enn som skjer


Fordi, når ulikt landskap bare ligger der for å bli brukt er vi så heldige at nettopp takket være korona, fikk vi mulighet å bryte et kanskje altfor tradisjonalt mønster om å gjøre det samme hver gang på de samme kanskje lukkede arenaer.


Det har aldri vært så mye fyldig deltakelse i distanseløp på bane som i årets kretsstevner og målt i et internasjonalt perspektiv - aldri er Norge bedre profilert i en sommeridrett enn hva våre beste utøvere har levert av resultater15.oktober starter oppkjøring grunntrening til sesongen 2021 i Sandneshallen. Spirit har en gruppe helt unge som trener tidlig ettermiddag, og 15+ utøvere som møtes til omtrent den vanlige tid, slik vi har alltid møttes siden klubbens oppstart senhøstes 2012


oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo


SPESIELLE SMITTEVERNTILTAK SOM VI ALLE ER PÅLAGT RESPEKTERE

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo


Smittevernbestemmelser: enkeltvis inngang Sandneshallen ikke tillatt. Foreldre/foresatte har ikke adgang til å følge trening fra tribunen.Alle som har planer å følge Spirits fellestrening i Sandneshallen høst/vinter 2020/2021 bes bestille treningsavtale på forhånd ved å bekrefte ankomst senest kl 24 dag før treningsdag.


SMS sendes til lagets hovedtrener tlf 92403587. Uten forhåndsavtale gis ikke adgang til våre treninger. Ordningen gjelder kun for lagets hovedtrening torsdager fra kl 19-20. Oppmøte til denne trening vil være senest kl 1840 på parkeringsplass. Felles adgang sammen med trener.


Til Spirits spissede U-prosjekt mellomdistanse u/15 avtales felles oppmøte direkte mellom ungdomstrenere og hovedtrener med oppstart/inngang fra parkeringsplass kl 1610 og med sosialt kvarter mellom kl 1555-1610.


Sterk oppfordring til denne gruppa om å møte frem i god tid, dvs 5-10 min før tidspunkt for eneste tillatte entré. Regler om å ikke benytte utesko innendørs gjelder fortsatt.


Endringen fra forrige vinterhalvår for ukas eneste fellestrening i Sandnes er som følger:


- at tradisjonell miljøbygging (1830-1840) vil være på parkeringsplass istedet for på tribunen

Denne meget strenge tolkning av forskrifter for Sandneshallen er i henhold til pålegg fra overordnet helse myndighet i Sandnes Kommune


Her følger denne ukes oppdaterte informasjon ifm Covid-19 forskrifter fra Norsk Friidrett

185 visninger

Comments


bottom of page