Solastranden halvmaraton: alle vinnere - 14 uttrekkspremier, joggesko, sportsbag med gavekort etc.

Hoppende glade over å være igang igjen. FOTO: Solabladet, Tore Kommedal Asheim

Takk til alle som bidro til en flott løpsopplevelse. En spesiell takk til alle vakter og frivillige samt løpets hovedpsonsor TIMEANDDATE som gjør det mulig å arrangere.

TAKK også til Sola Strandhotell og Sport 1 Sola Sport og Fritid, løpets vertskaps sponsorer

VINNERE UTTREKKSPREMIER PÅ STARTNUMMER - Bag med bl.a. gavekort kr 500.

Gavene gitt av Sport1 Sola Sport og Fritid som til neste løp i januar er klar for 3000 løpere!!

(Uavhentede premier kan hentes etter åpningstid mandag kl 10 Sport 1 Sola Sport og Fritid)

21 Tom Erik Heimsnes

150 Arne Magnus Borg Sortland

178 Lindis Folkvord

237 Erik Bøgild

264 Erlend Prestegård (har vunnet et par løpesko)

328 Henrik Øvestad

333 Wojciech Musialik

370 Geir Sinnes

1008 Ole Martin Vedøy

1066 Beate Norheim (har vunnet et par løpesko)

1126 Henning Furu Verstegen

1133 Trond Alsterberg

1153 Lars Anders Myklebust

1200 Odd Åge Myre

Wojciech en av 14 vinnere av flott sportsbag med diverse artig innhold bl.a. gavekort kr 500

8 år gamle Oscar Bueno er som fygemaskiner like ved, letter fra bakken mot nye mål. Mer om Oscar nederst i saken. FOTO: Daniela Bueno

RESULTATER

SOLABLADET Sola Kommunes flotte lokalavis har hatt sin meget dyktige fotograf i tjeneste under alle tre løp gjennomført fra tidlig morgen til langt utpå dagen. 220 artige bilder vil du få tilgang til om du kjøper deg et rimelig prøveabonnement. Anbefales

AFTENBLADET ved massemønstring reporter Svein Hagen har også ute en helt utmerket foto serie med gode kommentarer

KONDIS var også på plass under arrangementet og rapport med fin bildemontasje publisert

Ellers er fotobidrag blant SPIRIT FRIIDRETT's egne fotografer å finne på sosiale medier

# 1058 Halvmaratonløpets noe ukjente vinner i kvinneklassen ca 2,5km ut i løpet. Legg merke til krusninger i havet. I løpets første del rolige vindforhold, mens vinden økte på fra nord vest utpå dagen.

Om halvmaraton hadde startet tidlig morgen i vindstille slik lørdagens noe skiftende vær var, er vi overbevist om at sluttidene ville vært ytterligere 1-1,5 min bedre. Vind stjeler langt mer tid enn man tror

Det var blant løperne i denne gruppa at Bjørn Ivar Svendsen foran fikk en dytt som fikk ham i ubalanse idet løypas eneste store vanndam skulle passeres. Han unngikk å svømme og kjapt var han oppe igjen i løpemodus.

En del skubbsår av hendelsen men ikke mer enn at han likegodt distanserte hele gruppa han løp sammen med og halvmaratonløpets beste veteran. (Ref. Kondis klasseinndeling veteran)

Bjørn Ivar Svendsen var i fjor sommer Spirit løperen med best fremmøte til fellestreningene i grøntanlegget Mosvangen camping. Før han for halvannet år siden ble det faste holdepunkt mhp treningsfremmøte løp han sine 10km løp i området 41-43 minutter

Med 36.19 er fremgangen intet mindre enn oppsiktsvekkende. Blant kretsens beste veteran løpere i klasse 50-54 finner vi på fjorårets Norgesstatistikk John Nicoalysen på 11.plass med 36.28 oppnådd under perfekte løpsforhold under Stadionmila i Kristiansand

Oscar Bueno var bare 6 år gammel da han for første gang løp "Solnedgangen" 5km langs Solastranden. Kondis.no skriver i sin rapport publisert søndag at 46.49 er imponerende av en 8 år gammel gutt. Oscar flyttet fra Venezuela sammen med sin familie til Norge i 2018