top of page

Solastranden halvmaraton utsolgt igjen


Det kan blåse opp til kuling, det kan bli kaldt, den stigende interesse for å delta i mosjonsløp er ustoppelig. Selv midtvinters. Da 100 ekstra startplasser ble annonsert lagt ut tidlig morgen sist lørdag, ble alle ekstra plasser blåst bort på 50 minutter


Daglige henvendelser om at "trenger bare billett til oss to" må vi dessverre skuffe. Løpet er faktisk utsolgt for 3.året på rad.


Utover at vi kan anbefale neste års mosjonsløp nummer to "Solnedgangen" i september som også går langs Solastranden, er vi forpliktet å gi startplass til alle som kjøper weekend overnatting på Sola Strandhotel, en av løpets hovedsponsorerMen, også hotellet fylles opp av langveisreisende som også får ta del i den gode stemning vi tar med oss idet vi forflytter fra hotellets store minglerom og over til strandbaren hvor vi fyrer opp frem mot "After run buffet" https://www.solastrandenhalvmaraton.no/middagOgså "After run buffet" har hatt økende oppslutning og er åpen for alle deltakere.


Sola Strandhotell spanderer varm suppe (den er god) til alle deltakere etter man er kommet til mål. At vi som vertskap skal tilby tilgjengelighet og trivsel for alle - i traséen og etterpå - er blant årsakene til at vi tvinges sette tak for antall løpere vi greier å håndtere
har all informasjon om løpet med forbehold om løypeptraséene som er endret til neste års 15.utgave av løpet.


Løypene rundt flyplassen (21km) som avsluttes i slak nedoverbakke siste vel 5 km kan fremstå som meget lettløpt. Dette dersom helt stille vintervær slik vi noen år har opplevet dagen før eller dagen etter løpsdato.


Når kontrollmåling riktig distanselengde er foretatt herunder riktig startpunkt halvmaraton er endelig og alle praktiske avklaringer med overbooket deltakelse er avklart , vil vi legge ut de nye oppdaterte løypekart.


Underforstått hva som nå ligger tilgjengelig på løpets hjemmeside er kart vi benyttet ved årets løp

49 visninger

Commentaires


bottom of page