top of page

Stokkavannet mandag - en ualminnelig godt gjennomført intervall økt - klar for nye løp snart....

Oppdatert: 16. mar. 2021


Tilnærmet "Oscar" nominasjon for ypperlig gjennomført 6x7min. Mestringsfølelsen over å ha funnet riktig individuell treningsfart ledet til stående applaus.


Yvonne og Steven begge vinnere av Spirit caps for 1 sek avvik på to utvalgte langintervaller. Aller best Steven for kveldens jevneste average alle utvalgte intervalldrag



Fra venstre Geir, Kristin, Yvonne, Kristina, Christer, Steven, Steffen, Bjørn, Kristoffer og Rolf



Litt mer spesifikt fra mandagens aktiviteter hvor da Steven Acarregui fra Colorado& Tjensvoll med serien 7.17-7.18-7.16-7.16-7.18 på de 5 siste tellende ble annonsert som øktens vinner for sin jevnhet


Bildet fra tidligere års terreng intervall rundt Siddisløpets ca. 600m lange barneløype. Det er nå lyst nok til å gjennomføre en hel terreng-variert langintervall.


FOTO: Arkivfoto april 2016

På dager hvor det er tørt nok i bakken vil vi flytte fra trafikkert tursti til vår andre hjemmebane ved Stokkabrautene

Lørdag førstkommende den 20.mars var det opprinnelig meningen å gjennomføre et utsatt Solastranden halvmaraton. Slik vi forstår spøker det også for gjennomføring av "Siddisløpet" og andre terminfestede vårløp.


Vi undres kanskje Solastranden halvmaraton og 10km lørdag 19.juni vil fremstå som sesong åpning for de større mosjonsløp i år som i fjor?

126 visninger
bottom of page