Sportslig leder Einar tar en avbrekk i daglige idrettslige aktiviteter fra grytidlig mandag 27.1. 3,5 ukers ferie venter i Rio.

RESULTATER /BILDERAPPORTER INNENDØRS KM, SE SEPARAT KM SAK NEDENFOR

SPIRIT VINTERKARUSELL: LØPSDATOER & RESULTATER - SE NEDOVER DENNE SAK

FELLESTRENING treninger som normalt. Tor Bøifot 90688844 leder fellestrening på kveldstid hhv 1715 mandag og 1830 (presis...please) torsdag innendørs.

Mandag 10.februar - ingen fellestrening Mosvannet. Årsak: 4.løp Spirit løpskarusell

Trening i ungdomsgruppa vil i Einars fravær bli ledet av høyst trener kompetente foreldre

**************************************************************************

VINTERKARUSELLEN - EN UFORMELL PREMIERT SPIRIT LØPSKARUSELL

(avskrift av invitasjon tidligere flere ganger publisert på hjemmesiden, siste gang 26.12.)

SPIRIT VINTERKARUSELL 2019-2020

Vinterkarusellen er 5 løp med premiering for lavest plasseringssiffer i 6 klasser etter 3 beste tellende løp.

Det er gratis å delta og plasseringspoeng mellom medlemmer i Spirit Tri eller Spirit friidrett

Karusellens 1.løp 28.november 3000m innendørs på fellestreningen. 15 deltok

2.løp - 30.12. Mosvannet: 3km kl. 1630 (endret fra 1745 pga. Spirit Tri svømmetrening)

3.løp - 28.01. Tau stadion: 3000m – kl. 1900

4.løp - 10.02. Vannassen: 3km – kl. 1745

5.løp - 09.03. Lille Stokkavannet: 2,5km – kl. 1745

PREMIEUTDELING:

9.MARS kl. 1930 LUCKY BOWL, SKAGEN 27 (Stavanger sentrum)

- Klassevinner og en tilfeldig uttrukket pr klasse premieres. Premiering, heder & ære etter siste løp i mars måned.

Premie for lavest plasseringspoeng i klasser regnet fra alder ved avslutning i 2020. Det telles plasseringspoeng i beste 3 av 5 løp. Ved dårlig deltakelse i noen av løpene økes sjansene for god sammenlagt plassering

MV 45 +

Så vil vi anbefale å møte på fellestreningen innendørs gjerne kl 1820 (tribunen) slik at alle er samtidig igang med oppvarming presis kl 1830.

Dermed får man et helt annet utbytte når vårt nye medlem Zerei Kbrom Mezngi (bildet) med NM gull på 10.000 i 2017, starter 10-15 minutter med morsomme drilløvelser fra kl 1845.

Fra noen av de rundt 15 som rakk å bli med sist torsdag fikk vi fantastisk flott tilbakemelding om at dette var kjempemoro å være med på

KARUSELL VINNERE:

Med 1.plass i 3 første løp er Mathea Melberg allerede klar vinner i yngste kvinneklasse

med plassiffer 3

I yngste klasse for menn ligger Steven Acarregui godt an som mulig sammenlagt vinner

med 1.plass 3000m innendørs (10.04.5), 2.plass Mosvannet (10.46) og ny 2.plass på Tau

stadions 3000m (10.08.63) - som gir tilsammen 5 karusell poeng.

2 løp gjenstår imidlertid og fortsatt mulig å oppnå lavere poeng score hvis man stiller i

de to gjenstående løp Vannassen 10.2. og Lille Stokkavannet 9.3.

Magne Fjetland ligger også godt an som karusell vinner i klasse menn 45+ med 1.plass i

november og januar løpet, mens det ble 2.plass bak Geir Lindtner i desember løpet 30.12.

Som vist ovenfor lavest plassering innen sin klasse i 3 av 5 løp avgjør konkurransen. Neste

løp 3 runder rundt Vannassen mandag 10.februar

Ellers registreres at Karen Oftedal Helland som fylte 17 år i november er den blant alle som

så langt har deltatt med best utvikling. Karen løp faktisk 5 sek raskere rundt Mosvannet enn 3000m i vindstille innendørs. Mosvannet 3050m, i tillegg mørke og en del vind. Bestetid på

bane forbedret med 20 sekunder tirsdag på Tau stadion

Så registreres spennende formutvikling hos Håvard, Kjell Harald og Rune hvor alle tre løpte på 9.45 eller bedre.

I samme slengen repeteres klasseløp av Thomas Asgautsen rundt Mosvannet i karusellens 2.løp lille nyttårsaften. På en mørk noe vindfull kveld løp han Mosvannets 3050m på 9.22. Dette indikerer at vi vil få se Thomas varte opp med løp på 8 tallet når sesongen er i gang

REISEBREV - RIO DE JANEIRO - DEL 1

17km 1.dag tirsdag med puls lavere enn treningseffekt. Treningen godt igang. Foto fra 2.dag utflukt som inkluderte bakkeløp i ualminnelig sakte tempo. Vi er her ca. 180m over stranden i bydelen Leblon. Copa Cabana stranden strekker seg samme 4-5km som Leblon stranden og har beliggenhet fra hotellene vi ser i bildets øvre kant. Siden vi ligger foran skjema i antall km som skal gjennomføres, er planen torsdag å legge seg til på stranden. Ser yr.no varsler 27-28 grader og sol nå kl 08 lokal tid (kl 12 hjemme), mens det er fare for opp mot 32 utover dagen

Denne uka eller neste skal vi spasere opp til Jesus statuen, Rios kjente landemerke hvor det er vanlig man tar tog opp, men hvor gutter på treningsleir selvfølgelig tar bena fatt.

Rundt oss her i Leblon er det ellers flere fjelltopper på rundt 600m som inngår i planene å kjempe seg opp til. Morgenkaffen traktet, hengekøya på takterassen i 7.etasje venter. Ikke feil å være her...