top of page

TRENINGSTIDER + PREBEN og ANJA vinnere i Backyard Stavanger (80.4km)

Anja Kristin Lindanger tilbake igjen - 1.plass to år etter sitt klasseløp i OSLO Trippelen 2019.

- BACKYARD STAVANGER - nyetablert løpskonsept avviklet sist lørdag v/Stokkavannet

- FELLESTRENING OGSÅ I HØSTFERIEN

- STRANDAMILA, søndag arrangeres tradisjonsrike Strandamila fra Jørpeland til Tau, i år i oppgradert utgave med nytt navn

Spirit med to jentelag i Holmenkollstafetten....men "korr e alle helter hen?"

Mens Team Ingebrigtsen denne uka startet opp igjen med baneintervall etter sesongpausen - har team Spirit fortsatt med torsdagsintervall rundt idylliske Gisken, denne gang i ny variant

TRENINGSTIDER

Mandag kl 1715-1830 Vannassen (fra 1.nov. Stokkavannet, oppmøte Trafoen)

Tirsdag kl 1530-1700 Stavanger stadion (siste banetrening 19.okt)

Tirsdag kl 1800-1915 Tau stadion

Torsdag kl 1530-1700 Stavanger stadion (fra 21.okt. Sandneshallen)

Torsdag kl 1830-1945 Gisketjern (fra 21.okt. Sandneshallen)

Preben Bolsøy har deltatt på nær samtlige fellestreninger rundt Gisketjern torsdager kl 1830. Preben (16) løp denne torsdagen 6x800m + 6x400m begge med 1 min aktiv pause. Silje (17) deltok også som eneste på kvinnesiden, før hun kl 20 ble med triatlongruppas svømmeøkt

Backyard Stavanger - Et annerledes, sosialt og spennende løpskonsept.

- 2. OKTOBER 2021 - fra Dyrsnes, Stokkavannet

Sakset fra løpets info sider

Det skal løpes en småkupert runde på ca 6.7 km hver hele time (50 miles fullført alle 12 runder). Alle som ikke klarer å starte på neste runden hver hele time er slått ut og henvises til «afterrun» lokalet for å heie på de resterende deltagerne. Første deltager i mål på siste runde kåres som vinner av Backyard Stavanger 2021.

Det gjelder derfor å legge opp et smart løp, løper du fort kan du nyte en pause i et varmt lokale før neste start, løper du rolig sparer du energi – taktikken er opp til deg! Vi legger opp til at det skal være et sosialt arrangement med lav deltagerterskel, om du deltar kun for å løpe 1 runde, klare flere runder enn naboen eller stålsetter deg for seier er opp til deg.

Preben - bildet over - er nylig omtalt under vår presentasjon av ungdomsgruppa. Med 28.08 på den 6,7km lange 12.runde av løpet ble Preben klar vinner i Stavanger utgven av løpet. På 2.plass fulgte Tore Høien 1,43 min bak

Kvinneklassen vunnet av Oddveig Odland som løp den siste avgjørende rundte vesentlig fortere enn øvrige kvinnelige deltakere

Anja legger ut på 2.runde av sitt helmaraton under Oslo Maraton 2019. Barcelona Maraton gikk unna på 3.00.06 i 2017. I en tyngre Oslo trasé gikk det unna på 3.08.06.

Samme formiddag få timer etter fullført helmaraton var Anja i gang med sitt halvmaraton - Oslo Trippelens 2.distanse. Her avspent og i fint driv til mål på halvmaraton. 10km fulgte så deretter

Forrige lørdag vant Anja overlegent BACKYARD STAVANGERS del 2 av konkurransen som er totaltid sammenlagt for alle 12 runder a 6,7km tilsammen over 80km kupert løping. Anjas tid helt ypperlig 7.22.46 med renommert klubbkollega Mari Nustad Mauland på 2.plass med tid 7.37.14. Oddveig Odland på 3.plass 7.46.05

1 løper i herreklassen løp fortere enn Anja. Bjarte Wetteland løp de 12x6,7km på 6.43.09 som totaltid

ALLE RESULTATER:

Strandamila 10km langs riksveien fra Jørpeland-Tau har gjennom generasjoner vært et slags hovedmål for kondisjonerende Ryfylkinger, enten som løper eller å ta sykkelen fatt

Mange har flyttet ut av Strand kommune eller nabokommuner men når løpet arrangeres er det fristende å ta en tur hjem.

For noen år siden ble også halvmaraton dyttet inn i programmet, og nå i år er i tillegg 5km kommet til. Mål er som før på Tau stadion. Bildet over viser 2019 10km deltakere like etter start