Ultra: Finn Isaksen vant Nøsen 100km, Henning Tjøstheim vant Lysefjorden Inn i rekordtempo

Mens Finn Isaksen fra Sauda og GTI gikk helt til topps i helgens Nøsen hundreds i Valdres, og hvor Rune Eie foran på bildet ble nr 4, gjorde Henning Tjøstheim like bak et formidabelt løp Lysefjorden Inn tidligere i juni da han løp de 63km på alle tiders nestbeste tid 6.01.19.

Tjøstheim måtte likevel se seg slått av Tromsø Løpeklubbs fenomenale langdistanse talent

Yngvild Kaspersen som gjorde turen Lysefjorden Inn på fantastiske 6.00.37

Finfin innsats også blant flere av Spirit Ryfylkes løpere Lysefjorden Inn. Ingar Årvik fulgte den rutinerte Jørgen Grønsund nesten helt til mål og endte på 3.plass i herreklassen 7.06.58 og var da 24 sek bak. Simon Bjørheim inn på 10.plass blant 95 fullførende på 7.45.43

Tom Erik Halvorsen, GTI's ex norske mester og VM deltaker i terrengultra holder Lysefjorden Inn's løyperekord med 5.47.17.0