Arboret Trimmens idrettsglede...nær 200 løpere, "deltakerrekord" i nyere tid

Etter de tøffeste guttene i minitrimmen fulgte jentene - langt mindre alvor der i gården

Malerisk vakkert i Rogaland Arboret også denne lørdagen.

Før alle resultater var ferdig logget fikk vi opplyst om at det ble ny deltakerrekord i 3.utgave av Arboret Trimmen. Utpå dagen søndag ble resultater publisert. Med stort og smått viser resultatlista et antall på 155 fullførende...uten at vi helt sikkert kan bekrefte ny rekord. Det vi helt sikkert vet er at 587 er det høyeste deltakerantall fra de samme løpene på 80 tallet...

ARBORET TRIMMEN 3.LØP 2019 -RESULTATER

Sannsynligvis en av de beste guttene. Dette skal jeg jammen vinne altså....

I løpene med tidtaking var valgene 1, 2 eller 3 runder. Hver runde måler 2692m. Med såpass drøye bakker er det ikke uvanlig å si at én runde mangler ca 100m til å kalles en 3000 flatt

800m løper Jan Erik Wergeland fremst blant alle startende etter ca. 600m løping. Bak Jørgen Grønsund, Hetland Sport med vinnertiden 29.30.7 på 3 runders løpet

Til passeringspunkt ved 600m er 3.løper delvis skjult før flere unge og voksne følger på

Inger Elisabeth Tvedt Mæland har løpt konkurranser 4 år men ventet helt denne vidunderlige lørdag med sin debut i Rogaland Arboret

# 445 Magnus Hope løp Arboret Trimmen også i fjor til tiden 11.19 i karusellens 3.løp. I årets 3.utgave av Arboret Trimmen sjekkes tiden grundig før de siste lettkuperte bakkene mot mål skal unnagjøres. På egen klokke ble fjorårstiden solid forbedret til 9.54.3

Veteranløper Thomas Hetland samt Thea Austbø og Freya Mjølsnes løp 2 runder på meget sterke tider. Thomas 19.38.7 som er rundt 20 sek saktere enn sitt aller beste de 8 årene han har deltatt.

Freya Mjølsnes (foran) først til mål av fire jenter på bildet som løp 2 runder (5384m). Bak sees Christina Toogood som løp på 20.58 i årets 2.løp mens hun idag løp ca. 20 sekunder fortere. Da sier man godt innafor

Men virkelig imponerende er farten til begge Skjalg jentene Freya Mjølsnes fra Finnøy og Thea Austbø fra Rennesøy. Vi har ikke sent lørdag tilgang til resultatlista, men uoffisielt Freya like i underkant 19.50 og Thea 3-4 sekunder bak.

Men for en bukett vakre jenter. Mor og datter. Mor Marie Kloster har rukket bli blant kretsens aller flinkeste også på kortere distanser. Og i Karmøys største løpermønstring - et hinderløp - har Marie vært suveren vinner seneste to år