top of page

Juleløp med idealtid og eksamen i negativ splitt

Anja Lindanger vant i år Oslo trippelen, Thomas Asgautsen Oslo Maraton. I Sandneshallen torsdag var Spirits 2019 maraton helter også de to som holdt jevnest fart og dermed vinnere av årets juleløp

Maraton er å løpe jevnt og helst med negativ splitt. Anja og Thomas nærmest idealtid, også med minst avvik i negativ splitt

13 av 14 i Spirits uformelle juleløp bestod årseksamen - gjennomføre med negativ splitt

18 gjennomførte grøt gilde med kanel i svingene og statsministerens tale om rikets tilstand

- Thomas Asgautsen 0,28 sek avvik (1.plass)

- Anja Kristin Lindanger 0,78 sek avvik (1.plass dameklassen og nr 2 totalt)

Thomas Kvalevåg, Lars-Ivar Folgerø og Magne Fjetland har fått med seg alle felles treninger frem mot jul og fulgte nærmest bak vinnerne med hhv 82, 84 og 86 hundredels sekund avvik

Dette er den oppsatte premie til 6 klassevinnere med lavest siffer plassering i de 3 beste av 5 løp på ca 3km som inngår i årets Spirit vinterkarusell

Neste løp - 1 runde rundt Mosvannet - går i treningstiden mandag 30.12. I romjulen vil vi mer presis fortelle om fellesstartens nøyaktige starttidspunkt.

I tidligere artikler publisert nedenfor finner du hvilke 5 løpere som er foreløpig karusell leder - alle med plass siffer 1. Du finner også full oversikt over datoer sted øvrige løp arrangeres

Dennis og Thimon har i litt over ett år tatt turen med Tau fergen for å bli med i en ny spisset satsing på å få frem unge utøvere i et nøye kontrollert treningsopplegg.

Helt unge som har prøvd seg i flere idretter men som elsker friidretten foran alt annet og slik gir 100% fokus på løpingen alene.

Innendørssesongen starter opp i januar med tilbud om 600m i de 4 første stevner. Treningen torsdag ble en helt uvanlig tøff formtopp økt hvor alle 5 unge løp i konkurransefart mens alle treninger forut for årets siste felles innendørs har hatt form av å bygge sterk motor